פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

קובץ ICM

Reply

שרשרת כלים
Old 4 יוני 2008, 01:03
קבוצת תורמים

Default קובץ ICM

לא בטוח אם זה המקום הנכון להיות פירסום זה, מצטער אם זה isn't:)

ניסיתי להתקין את מנהלי ההתקנים לפקח אמש אך כל ניסיון הנחיה הודעה אומר את המחשב לא הצליח לפתוח את סוג הקובץ. הסתכלתי מקוון כדי לראות מה סוג הקובץ היה ... ICM - גוון תמונה צג או משהו ... כי האפקט

מישהו היה שום ניסיון עם זה סוג קובץ? מה אני יכול להשתמש בו כדי לפתוח את הקובץ? את די חשוב לי להתקין את מנהלי ההתקנים בכל פעם comp מופעלת ...

תודה
דאג
Old 4 יוני 2008, 03:26
קבוצת תורמים

Default קובץ ICM

זה נשמע כמו פרופיל צבע לא נהג!

חפש צבע ניהול בלוח הבקרה, תצוגה, הגדרות מתקדמות ולהשתמש ICM הקובץ שם.

Old 4 יוני 2008, 03:30
קבוצת תורמים

Default קובץ ICM

תודה על תגובה מייק. אני מקבל את ההודעה כאשר מנסים להתקין את מנהלי ההתקנים מן הדיסק ... למרות זאת הוא לפקח Dell ושל בן 4 בערך ... שמעתי מעל אזור שטוח mates אומר שהם עלולים לתת לי לפקח שלי 2 ב 21 שבועות, כך יכול להיות פתרון הבעיה!!

למרות שאני עדיין wouldnt דעתך תיקנה את הבעיה כי אני הייתי אוהב להיות כפולה מפקחת! אז אתה חושב שאני יוכל לפתוח את הקובץ מ CP?
Old 4 יוני 2008, 03:32
קבוצת תורמים

Default קובץ ICM

כמעט ודאי. מצא ניהול הצבעים כמו שאמרתי ושם תהיה חדשה ... על מנת לטעון את הפרופיל שלך.

Old 4 יוני 2008, 08:19
קבוצת תורמים

Default קובץ ICM

מצויין תודה על זה מייק, אני מתכוון לנסות את זה ברגע שאני סיימת את המשמרת הבאה.
Old 5 יוני 2008, 03:27
קבוצת תורמים

Default קובץ ICM

אישור כך כשהגעתי הביתה ניסיתי את ההצעה. כשהגעתי ל צבע ניהול אין אפשרות חדשה ... רק להוסיף קובץ. אז הוספתי את זה אבל עדיין לא joys.

העניין הוא, לפקח את בסדר רץ כל כך רחוק ללא הנהג. Im עומד לקבל לפקח השני אשר יהיה לפקח העיקרית שלי - המשמשים משחקים ועוד Dell לפקח יהיה relegated כדי התמודדות עם דברים כמו אינטרנט, מוזיקה ועוד ריצה של ה-Mill עבודות בסיסיות. האם אתה חושב שהוא יהיה בסדר כדי להמשיך להשתמש לפקח ללא נהגים?

כמו כן, היה לי נראה מקוונת וראיתי כי ICM Photoshop יכול לפתוח קבצים, אולי אני צריך לקבל עותק של זה?

תודה על הזמן שהקדשת

עוד דבר הוא, כאשר אני פונה המחשב הודעה על אבא למעלה מבקש את ההתקנה של מנהלי ההתקן של המסך. האם יש איזו דרך אני יכול לבטל הודעה זו?

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
קובץ מצגת וידאו / תבנית קובץ עבור נגן DVD? jamblebee מולטימדיה רכיבי Codec 2 6 אוקטובר 2009 04:00
כיצד לשנות סמלים של קבצים? לא סוגי קבצים או תיקיות, כל קובץ. 4d (Fordy (פורד) אולי מערכות ההפעלה Windows 1 26 יולי 2009 05:10
. Rar קובץ עצמות כללי תוכנות צ 'אט 4 3rd May 2008 02:45
האם אתה יכול לשנות את פורמט הקובץ ל-Windows Media קובץ? confused21 מערכות ההפעלה Windows 1 -17 נובמבר 2007 03:27
האם א. אבי הקובץ זהה אבי הקובץ (נא לציין את זעירים נקודה) bluevin123 מולטימדיה רכיבי Codec 2 12th אוקטובר 2007 14:49
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.