![]() |
|
| |||
| |||
| לא בטוח אם זה המקום הנכון להיות פירסום זה, מצטער אם זה isn't:) ניסיתי להתקין את מנהלי ההתקנים לפקח אמש אך כל ניסיון הנחיה הודעה אומר את המחשב לא הצליח לפתוח את סוג הקובץ. הסתכלתי מקוון כדי לראות מה סוג הקובץ היה ... ICM - גוון תמונה צג או משהו ... כי האפקט מישהו היה שום ניסיון עם זה סוג קובץ? מה אני יכול להשתמש בו כדי לפתוח את הקובץ? את די חשוב לי להתקין את מנהלי ההתקנים בכל פעם comp מופעלת ... תודה דאג
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| |||
| |||
| זה נשמע כמו פרופיל צבע לא נהג! חפש צבע ניהול בלוח הבקרה, תצוגה, הגדרות מתקדמות ולהשתמש ICM הקובץ שם.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| תודה על תגובה מייק. אני מקבל את ההודעה כאשר מנסים להתקין את מנהלי ההתקנים מן הדיסק ... למרות זאת הוא לפקח Dell ושל בן 4 בערך ... שמעתי מעל אזור שטוח mates אומר שהם עלולים לתת לי לפקח שלי 2 ב 21 שבועות, כך יכול להיות פתרון הבעיה!! למרות שאני עדיין wouldnt דעתך תיקנה את הבעיה כי אני הייתי אוהב להיות כפולה מפקחת! אז אתה חושב שאני יוכל לפתוח את הקובץ מ CP?
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| |||
| |||
| כמעט ודאי. מצא ניהול הצבעים כמו שאמרתי ושם תהיה חדשה ... על מנת לטעון את הפרופיל שלך.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| מצויין תודה על זה מייק, אני מתכוון לנסות את זה ברגע שאני סיימת את המשמרת הבאה.
|
| |||
| |||
| אישור כך כשהגעתי הביתה ניסיתי את ההצעה. כשהגעתי ל צבע ניהול אין אפשרות חדשה ... רק להוסיף קובץ. אז הוספתי את זה אבל עדיין לא joys. העניין הוא, לפקח את בסדר רץ כל כך רחוק ללא הנהג. Im עומד לקבל לפקח השני אשר יהיה לפקח העיקרית שלי - המשמשים משחקים ועוד Dell לפקח יהיה relegated כדי התמודדות עם דברים כמו אינטרנט, מוזיקה ועוד ריצה של ה-Mill עבודות בסיסיות. האם אתה חושב שהוא יהיה בסדר כדי להמשיך להשתמש לפקח ללא נהגים? כמו כן, היה לי נראה מקוונת וראיתי כי ICM Photoshop יכול לפתוח קבצים, אולי אני צריך לקבל עותק של זה? תודה על הזמן שהקדשת עוד דבר הוא, כאשר אני פונה המחשב הודעה על אבא למעלה מבקש את ההתקנה של מנהלי ההתקן של המסך. האם יש איזו דרך אני יכול לבטל הודעה זו?
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| קובץ מצגת וידאו / תבנית קובץ עבור נגן DVD? | jamblebee | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 6 אוקטובר 2009 04:00 |
| כיצד לשנות סמלים של קבצים? לא סוגי קבצים או תיקיות, כל קובץ. | 4d (Fordy (פורד) אולי | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 26 יולי 2009 05:10 |
| . Rar קובץ | עצמות | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 3rd May 2008 02:45 |
| האם אתה יכול לשנות את פורמט הקובץ ל-Windows Media קובץ? | confused21 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -17 נובמבר 2007 03:27 |
| האם א. אבי הקובץ זהה אבי הקובץ (נא לציין את זעירים נקודה) | bluevin123 | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 12th אוקטובר 2007 14:49 |
| שרשרת כלים | |
| |