mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

TCM failą

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 4, 2008, 01:03
Donorų grupės

Default TCM failą

Nesate tikras, ar tai tinkama vieta, kad parašėte tai, atsiprašau, jei ji forget:)

Bandžiau įdiegti mano monitoriaus tvarkyklės paskutinę naktį, bet kiekvienas bandymas paraginti pranešimą: kompiuteris nepavyko atidaryti failo tipą. Aš mačiau internete, kad pamatyti, kas Bylos tipas buvo ... ICM - Vaizdo Dažymas stebėti ar kas nors šiuo klausimu ...

Ar kas nors turėjo visus su šio tipo failų patirtis? Ką aš galiu naudoti, norint atidaryti failo? Jo kinda svarbu, kaip aš raginami įdiegti tvarkykles kaskart KOMP įjungtas ...

Ačiū
Doug
Old Birželis 4, 2008, 03:26
Donorų grupės

Default TCM failą

Tai skamba spalva profilis nėra vairuotojo!

Galite Color Management Control Panel, Display, Settings, Advanced ir naudoti TCM failas nėra.

Old Birželis 4, 2008, 03:30
Donorų grupės

Default TCM failą

Thanks for the reply Mike. Gaunu pranešimą, kai bandote įdiegti iš disko tvarkykles ... Nors tai ir "Dell" stebi ir jos apie 4 metai ... per išgirsti mano butas padėjėjų sako jie galėtų mane kontroliuoti savo 21. 2 savaites, galėtų būti išspręsti problemą!

Nors aš dar wouldnt proto nustatymo problemos priežastis norėčiau turėti dviejų monitorių! Taigi manote, kad aš galėtų pradėti nuo KP failą?
Old Birželis 4, 2008, 03:32
Donorų grupės

Default TCM failą

Beveik neabejotina. Rasti Color Management, kaip sakiau, ir ten bus naujas ... mygtuką norėdami įkelti savo profilį.

Old Birželis 4, 2008, 08:19
Donorų grupės

Default TCM failą

Great thanks for that Mike, I'll try, kad iš karto kaip aš baigiau savo kitą pamainą.
Old Birželis 5, 2008, 03:27
Donorų grupės

Default TCM failą

Gerai, kad kai aš namų Aš bandžiau savo pasiūlymą. Kai aš su spalvų valdymo nebuvo Naujoji variantas ... tik pridėti byla. Taigi aš pridėjo ji, bet dar ne džiaugsmas.

Dalykas, monitorius veikia gerai, jei be vairuotojo. Im Apie gauti antrą monitorių, kuris bus mano pagrindinis monitorius - naudojamas žaidimų ir pan Dell monitorius bus liks sprendžiant tokius dalykus kaip internetas, muzika ir kiti Run-of-the-mill pagrindinių darbo vietų. Ar manote, kad bus Gerai, kad toliau naudotis ekranu be vairuotojų?

Be to, man teko ieškoti internete ir pamačiau, kad galima atidaryti Photoshop TCM failus, o gal turėčiau gauti šios kopijos?

Ačiū už sugaištą laiką

Kitas dalykas yra, kai aš įjungti kompiuterį, pranešimas pasirodys prašo vairuotojų įrenginys, monitorius. Ar yra koks nors būdas išjungti šią žinutę?

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Video File pristatymas / Failų formatas DVD grotuvas? jamblebee Multimedia & Codecs 2 6 spalis 2009 04:00
Kaip pakeisti piktogramą failus?! Ne failų tipai arba aplankai Kiekvienoje atskiroje byloje. 4D (Fordy (Ford) Ollie Windows "operacinės sistemos 1 26 liepa 2009 05:10
. RAR failą kaulai BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 3 gegužė 2008 02:45
Ar galite pakeisti failo formatą į Windows Media file? confused21 Windows "operacinės sistemos 1 Lapkritis 17, 2007 03:27
Ar. Avi pats kaip avi failo (atkreipkite dėmesį tiny dot) bluevin123 Multimedia & Codecs 2 12 spalis 2007 14:49
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.