![]() |
|
| |||
| |||
| Nie masz pewności, czy to jest właściwe miejsce do delegowania tego, sorry if it isnt:) I próbuje zainstalować sterowniki mi monitor ostatniej nocy, ale każda próba monit komunikat komputer nie był w stanie otworzyć plik typu. Spojrzałem w Internecie, by zobaczyć, co typ pliku był ... ICM - Barwienie Image Monitor lub coś w tym celu ... Czy ktoś miał żadnego doświadczenia z tego typu plików? Co mogę używać, aby otworzyć plik? Its kinda ważne jak mam monit o zainstalowanie sterowników za każdym razem, gdy komp jest włączony ... Dzięki Doug
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| |||
| |||
| To brzmi jak kolor profilu nie kierowca! Poszukaj Color Management w Panelu sterowania, Ekran, Ustawienia zaawansowane i używać ICM plik.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź Mike. Otrzymuję komunikat, gdy próbuje zainstalować sterowniki z dysku ... Mimo to monitor firmy Dell i jej o 4 lata stary ... ponad słyszał moje płaskie mates powiedzenie mogą dostać mi monitorować my 21st w 2 tygodnie więc może być rozwiązaniem problemu! Choć nadal wouldnt mind ustalające przyczynę problemu Bardzo chciałbym mieć podwójne monitorów! So You Think I byłoby w stanie otworzyć plik z CP?
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Prawie na pewno. Znajdź Color Management jak powiedziałem i nie będzie nowego ... przycisk, aby załadować profilu.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Wielkie podziękowania dla tego Mike, I'll try, że tak szybko, jak mam gotowych mojej następnej zmiany.
|
| |||
| |||
| OK, więc kiedy dostałem domu starałem propozycję. Gdy mam do zarządzania kolorem nie było opcji na Nowy ... tylko dodać plik. So I dodaje, ale nadal nie radości. Rzecz jest, monitor działa dobrze do tej pory bez kierowcy. Im się o drugi monitor, który będzie moim monitorze podstawowym - wykorzystywane do gier itd. Dell monitorować będzie przesunęła się do rozwiązywania problemów, takich jak internet, muzyki i innych run-of-the-mill podstawowego zatrudnienia. Czy uważasz, będzie OK, aby nadal używać monitora bez kierowców? Również miałem się online, a widząc, że Photoshop może otwierać pliki ICM, może powinienem dostać kopię tego? Thanks for your time Inną rzeczą jest, kiedy na komputerze pojawia się komunikat z prośbą o instalację sterowników do monitora. Czy jest jakiś sposób mogę wyłączyć tę wiadomość?
![]() |
|
| Zakładki |