![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nie sú istí, či je to správne miesto na vyslanie tejto, prepáčte, ak to isnt:) Snažil som sa nainštalovať ovládače monitora včera, ale každý pokus vyvolala správa hovorí počítač nebol schopný otvoriť súbor typu. Pozrela som sa na internete pozrieť, čo typ súboru bol ... ICM - Obrázok Farbenie Monitor alebo niečo v tomto zmysle ... Má niekto nemá žiadne skúsenosti s týmto typom súboru? Čo môžem použiť na otvorenie súboru? Jeho docela dôležité, pretože som výzva na inštaláciu ovládača zakaždým sa comp je zapnutá ... Vďaka Doug
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| To znie ako farebný profil nie je vodič! Pozrite sa na Správa farieb v okne Ovládací panel, Zobrazenie, Nastavenia, Spresniť a používať ICM súbor existuje.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Vďaka za odpoveď Mike. I get the message, keď sa pokúšam inštalovať ovládače z disku ... Hoci je Dell monitora a jeho asi 4 roky starý ... viac počul môj byt kamaráti mohli povedať, že ma monitor pre moju 21. do 2 týždňov, aby by mohlo byť riešenie problému! Hoci som ešte by som pripomenúť určenie príčiny problému by som rád, aby sa dvoma monitory! Takže si myslím, že by bol schopný otvoriť súbor z KP?
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Takmer určite. Nájsť Správa farieb, ako som povedal, a tam budú nové ... tlačidlo načítať váš profil.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Veľkej vďaka za ktoré Mike, uvidíme skúsiť hneď, ako som absolvoval môj ďalší posun.
|
| |||
| |||
| OK, keď som sa vrátil som váš podnet. Keď som sa dostal k farbe konania neexistovala možnosť pre nové ... len pridať obrázok. Tak som pridal, ale ešte nie je radosti. Ide o to, na monitore beží pokuta zatiaľ bez vodiča. Im o získať druhý monitor, ktorý bude mojím primárnym monitora - pre hranie hier atď Dell monitora budú odsunutí na riešenie problémov, ako je internet, hudbu a iné run-of-the-mill základných pracovných miest. Myslíte si, že to bude ok, aby aj naďalej používať monitora bez vodiča? Tiež som si on-line a videl, že Photoshop je možné otvoriť súbory ICM, možno by som mal dostať kópiu tohto? Vďaka za váš čas Iná vec je, keď som zase na PC na správu, objaví sa s otázkou na inštaláciu ovládačov pre monitor. Existuje nejaký spôsob, ako môžem vypnúť túto správu?