![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Нисте сигурни, ако је то право место за постављање данашји, извињавамо се ако то није:) ЈА је тежак за мој монитор инсталирате дривер синоћ, али сваки покушај затражи порука казивање рачунар није могао отворити ту врсту датотеке. Гледам онлине видети шта врсту датотеке је ... ИЦМ - Имаге колорит Монитор или нешто у том смислу ... Да ли је неко имао искуства са било које ову врсту датотеке? Шта могу користити за отварање датотеке? Његова кинд важно јер сам затражити да инсталирате управљачке програме сваки пут кад се цомп је укључен ... Хвала Доуг
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| |||
| |||
| То звучи попут боје профил возач не! Потражите Цолор Манагемент у Цонтрол Панел, Дисплеј, Сеттингс, Адванцед и користити ИЦМ датотека постоји.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Хвала за одговор Мајк. ЈА добити порука при покушају инсталације драјвера са диска ... Иако је то Делл монитор и његове око 4 године ... преко чула мој стан пријатељима рекавши да би се мене за мој монитор 21. у 2 недеље, тако могао би да буде решење проблема! Иако сам још увек уоулднт уму фиксирање проблем узрок бих љубав да имају двојно прати! Тако да мислим да би био у стању да отворите датотеку са ЦП?
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| |||
| |||
| Готово сигурно. Пронађи Цолор Манагемент као што сам рекао и да ће бити нови ... дугме за отпремање свој профил.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Велика хвала за тај Мишко, ја ћу покушати да се чим сам завршио мој следећи помак.
|
| |||
| |||
| У реду па кад сам ја покушао ваш дом предлог. Кад сам је добио на управљање боја нема опцију за Нови ... само додате датотеке. Па сам додао је, али још увек нема радости. Ствар је, монитор фино тече до сада, без возача. Им о добити други монитор који ће бити мој примарни монитор - користи се за играње итд Делл монитор ће бити релегатед то бави стварима као што је интернет, музику и остале трчање-оф-тхе-млин основних радних места. Мислите ли да ће бити у реду да и даље користите монитор без драјвера? Такође, имао сам поглед и видио да онлине Пхотосхоп ИЦМ може отворити датотеке, можда бих требао добити копију ове? Хвала на вашем времену Још једна ствар, када сам окрет рачунар на поруку попс горе тражећи инсталације драјвера за монитор. Има ли било који начин могу да онемогућите ову поруку?