![]() |
|
| |||
| |||
| Bu doğru bir yer değil emin eğer bu isnt, üzgünüm:) Bu mesaj için Dün gece hem monitör sürücüleri yüklemek için her girişimi bir mesaj bilgisayara dosya türünü açmak için alamadığını söyledi istenir çalışıyordu. Bu dosya türü ... ICM - Görüntü Colouring Monitör veya bu yönde bir şey ne olduğunu görmek için online baktım ... Herkes bu dosya tipi ile herhangi bir deneyim oldu mu? Bu dosyayı açmak için ne kullanabilirim? Bu çok önemli gibi sürücüler her Zorunlu yüklemeniz istenir pm açıldığında ... Teşekkürler Doug
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| |||
| |||
| Bu bir renk profili gibi bir sürücü geliyor! Renk Yönetimi Denetim Masası, Görüntü, Ayarlar, Gelişmiş arayın ve ICM bir dosya kullanır.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Yanıt Mike için teşekkür ederiz. Ben mesaj Diskten sürücüleri yüklemeye çalıştığınız almak ... olsa da yaklaşık 4 yaşında bir Dell monitör ve ... üzerinde benim düz arkadaşları onlar bana 2 hafta kadar yılında 21. izlemek için bir görebilir söyleyerek duyulur soruna bir çözüm olabilir! Rağmen hala wouldnt akılda Ben çift izler var istiyorum, sorunun nedeni tespit! Yani ben CP gelen dosyayı açmak mümkün olabilir mi?
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| |||
| |||
| Neredeyse kesindir. Dediğim gibi ve Renk Yönetimi bulun orada yeni bir ... düğmesine profil yüklemek için.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Ben bir sonraki geçiş bitirdiğinizde büyük teşekkür bu Mike, bu çıkışı hemen çalışacağım.
|
| |||
| |||
| Tamam dolayısıyla Sanırım önerim denedim ev var. Ben yönetim var renk var Yeni için seçenek oldu ... sadece bir dosya ekleyin. Ben ama yine de joys da sözlerine ekledi. Bu şey, monitör iyi şimdiye kadar sürücü olmadan çalışan bir. Im hakkında - oyun vb Dell izlemek için kullanılan internet, müzik ve en fabrikası temel işleri-diğer çalıştırmak gibi şeyler ele için küme hangi birincil monitör olacak ikinci bir monitör almak. Bu sürücüler olmadan monitör kullanmaya devam etmek iyi olacak mı? Ayrıca, bir bak çevrimiçi vardı ve Photoshop ICM dosyaları açabilirsiniz gördüm, belki bu bir kopyasını almak gerekir? Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz Başka bir şey, ben bir iletide PC dönüş açmaktır monitör için sürücüleri kurulumu soran çıkar. Orada ben bu mesajı devre dışı bırakmak için herhangi bir yolu var mı?