менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

ICM файлу

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 червня 2008, 01:03
Донор групи

Чи не впевнені, що це правильне місце для проведення це, вибачте, якщо воно хіба:)

Я намагався встановити контроль My Drivers минулого вночі, але будь-яка спроба викликало повідомлення про те, комп'ютер був не в змозі відкрити файл типу. Я дивився онлайн, щоб побачити який тип файлу був ... ICM - Фарбування Image Monitor або що-небудь з цього приводу ...

Хто-небудь які-небудь досвід роботи з цим типом файлу? Що я можу використовувати для відкриття файлу? Його цікаве, важливо, як я на запит про встановлення драйверів при кожному Комп включений ...

Спасибо
Дуг
Old 4 червня 2008, 03:26
Донор групи

Це звучить, як кольори профілю не водій!

Подивіться для управління кольором в панелі управління, дисплей, Установки, Додатково "і використовувати ICM файл.

Old 4 червня 2008, 03:30
Донор групи

Спасибо за ответ Майка. На екрані відображається при спробі встановити драйвери з диску ... Хоча це монітор Dell і близько 4 років ... За почув мою квартиру товариші говорили вони могли б принести мені мій монітор для 21 в 2 тижні, з тим могло б стати вирішенням проблеми!

Хоча я як і раніше Wouldnt увазі рішення даної проблеми, тому що я хотів би, щоб двох моніторів! Таким чином, ви думаєте, що я могла б відкрити файл з CP?
Old 4 червня 2008, 03:32
Донор групи

Майже напевно. Знайти Color Management як я вже говорив і не буде нового ... кнопку, щоб завантажити ваш профіль.

Old 4 червня 2008, 08:19
Донор групи

Велике спасибі за що Майк, я постараюся, що, як тільки я закінчив свою наступну зміну.
Old 5 червня 2008, 03:27
Донор групи

ИТАК, коли я повернулася додому, я спробував ваші пропозиції. Коли я вийшов на управління кольором не було варіантом для нових ... лише додати у файл. І я додав, але ще немає радості.

Справа в тому, монітор працює штрафом до цих пір без водія. І.М. О, щоб отримати другий монітор, який буде моїм основним монітором - використовується для ігор і т.д. моніторі Dell буде зведена мати справу з речами, як інтернет, музика та інші виконувані з-млин основних робочих місць. Як ви думаєте, він буде ОК, щоб продовжити використовувати монітор без водіїв?

Крім того, мені довелося подивитися онлайн і побачив, що Photoshop може відкрити ICM файлами, може бути, я повинен отримати копію цього?

Спасибо за ваш час

Інша справа, коли я переходжу на комп'ютері з'являється повідомлення просять по установці драйвера для монітора. Чи можна як я можу відключити це повідомлення?

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.