![]() |
|
| |||
| |||
| Чи не впевнені, що це правильне місце для проведення це, вибачте, якщо воно хіба:) Я намагався встановити контроль My Drivers минулого вночі, але будь-яка спроба викликало повідомлення про те, комп'ютер був не в змозі відкрити файл типу. Я дивився онлайн, щоб побачити який тип файлу був ... ICM - Фарбування Image Monitor або що-небудь з цього приводу ... Хто-небудь які-небудь досвід роботи з цим типом файлу? Що я можу використовувати для відкриття файлу? Його цікаве, важливо, як я на запит про встановлення драйверів при кожному Комп включений ... Спасибо Дуг
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| |||
| |||
| Це звучить, як кольори профілю не водій! Подивіться для управління кольором в панелі управління, дисплей, Установки, Додатково "і використовувати ICM файл.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Спасибо за ответ Майка. На екрані відображається при спробі встановити драйвери з диску ... Хоча це монітор Dell і близько 4 років ... За почув мою квартиру товариші говорили вони могли б принести мені мій монітор для 21 в 2 тижні, з тим могло б стати вирішенням проблеми! Хоча я як і раніше Wouldnt увазі рішення даної проблеми, тому що я хотів би, щоб двох моніторів! Таким чином, ви думаєте, що я могла б відкрити файл з CP?
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| |||
| |||
| Майже напевно. Знайти Color Management як я вже говорив і не буде нового ... кнопку, щоб завантажити ваш профіль.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Велике спасибі за що Майк, я постараюся, що, як тільки я закінчив свою наступну зміну.
|
| |||
| |||
| ИТАК, коли я повернулася додому, я спробував ваші пропозиції. Коли я вийшов на управління кольором не було варіантом для нових ... лише додати у файл. І я додав, але ще немає радості. Справа в тому, монітор працює штрафом до цих пір без водія. І.М. О, щоб отримати другий монітор, який буде моїм основним монітором - використовується для ігор і т.д. моніторі Dell буде зведена мати справу з речами, як інтернет, музика та інші виконувані з-млин основних робочих місць. Як ви думаєте, він буде ОК, щоб продовжити використовувати монітор без водіїв? Крім того, мені довелося подивитися онлайн і побачив, що Photoshop може відкрити ICM файлами, може бути, я повинен отримати копію цього? Спасибо за ваш час Інша справа, коли я переходжу на комп'ютері з'являється повідомлення просять по установці драйвера для монітора. Чи можна як я можу відключити це повідомлення?