по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Аз съм като проблеми!

Reply

Нишка Инструменти
Old 28-ми декември 2007, 07:57
Член Група

Default Аз съм като проблеми!

Здрасти,
Използвах да имат limewire докато не осъзнах, че това е вредно и т.н., така че тя деинсталиран. Но сега се пазят това съобщение за грешка, като че се опитват да започнат всеки 5 минути, или, където възможностите са или "OK" или "Копие отчет". Опитах преинсталирането харесва каза и деинсталирането го отново, но тя все още прави това, кой може да ми кажете как да спре това?

Също така съм се пазят едно съобщение цялото време казва, че сървърът е зает и "Програмата може да се зарежда, защото друга програма е зает" или нещо такова, където опциите са "превключите към" или "опитаме отново". Какво е това и как мога да се отърва?

Благодарности
Old 28-ми декември 2007, 11:38
Номер на групата

ОК, така Не знам дали това ще работи, или не. Първо, отидете в Control Panel, после в Add / Remove Programs. След като сте там, намерете LimeWire, кликнете върху него и кликнете върху новия бутон на който пише "Премахни". LimeWire Ако не е там, преинсталирате същата версия и след това ремонтирам процеса.

Моята система: Deathstar 1.0 / назаем MacBook

Процесор (и):
Core 2 Quad / Dual-Core
Дънната платка:
Ново HP нещо / Macbook нещо
RAM памет:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Графична карта (и):
NVidia GeForce 8600GT
Звукова карта:
Intel (R) интегрирана
Hard Drive (и):
1tb SATA / Mac 120GB
Оптично устройство (а):
Hitachi Blu-Ray / Интегрирана
Дело / PSU:
HP запас / Mac фондова
Охлаждане:
Вашият стандарт радиатора и вентилатора / Същия
Мрежа / Интернет:
Intel (R) Интегрирани / Mac Airport
Монитор (и):
HP w2408 / Macbook нещо
Операционна система (и):
Изглед sp1 / Mac OS X Leopard (10,5)
Old 28-ми декември 2007, 12:48
Модератор Група

Отивам Тук и да започне нов конец с HijackThis дневника.

Изтеглям HijackThis (HJT)
  • Щракнете върху HJTInstall.
  • Кликнете върху "Инсталирайте"Бутон, за да инсталирате.
  • Тя автоматично ще се проведе в HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • При инсталиране, HijackThis трябва отворени за вас.
  • Следваща кликнете върху "Направи система, сканира и запишете регистрационния файл " бутон
  • HijackThis ще сканира и след това влезте Ще се отвори в Notepad.
  • Копирайте и поставете влезете във вашия пост.
    • Не са Hijackthis определя нищо все още. По-голямата част от това, което той констатира, ще бъдат безвредни или дори да се изисква.

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc