![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Използвах да имат limewire докато не осъзнах, че това е вредно и т.н., така че тя деинсталиран. Но сега се пазят това съобщение за грешка, като че се опитват да започнат всеки 5 минути, или, където възможностите са или "OK" или "Копие отчет". Опитах преинсталирането харесва каза и деинсталирането го отново, но тя все още прави това, кой може да ми кажете как да спре това? Също така съм се пазят едно съобщение цялото време казва, че сървърът е зает и "Програмата може да се зарежда, защото друга програма е зает" или нещо такова, където опциите са "превключите към" или "опитаме отново". Какво е това и как мога да се отърва? Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОК, така Не знам дали това ще работи, или не. Първо, отидете в Control Panel, после в Add / Remove Programs. След като сте там, намерете LimeWire, кликнете върху него и кликнете върху новия бутон на който пише "Премахни". LimeWire Ако не е там, преинсталирате същата версия и след това ремонтирам процеса.
| |||
| |||
| Отивам Тук и да започне нов конец с HijackThis дневника. Изтеглям HijackThis (HJT)
|