![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Kdysi jsem si LimeWire, až jsem si uvědomil, že je to škodlivé, atd., takže jsem ji odinstalovat. Ale teď jsem neustále toto chybové hlášení, jako by je to zkusit založit každých 5 minut nebo tak, kde jsou možnosti buď "ok" nebo "kopie zprávy". Snažil jsem se znovu rád řekl, a znovu ji odinstalovat, ale je to stále děláte, může mi někdo říct, jak to zastavit? Také jsem neustále další zprávu pořád říká, že server je zaneprázdněn a "Program nelze načíst, protože jiný program je zaneprázdněn", nebo tak něco, kde jsou možnosti "přepnout na" nebo "opakovat". Co to je a jak se mám zbavit? Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK so i dont vědět, jestli by to fungovat, nebo ne. Za prvé, jít do Ovládací panely, poté na Přidat / Odebrat programy. Poté, co jste tam najděte LimeWire, klikněte na něj a klepněte na nové tlačítko s nápisem 'Odstranit ". LimeWire Pokud není tam přeinstalovat stejnou verzi a pak znovu v procesu.
| |||
| |||
| Jít Tady a začít nové vlákno s HijackThis log. Stáhnout HijackThis (HJT)
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Některé problémy s mým PSU | xZoDiACx | Případy & Napájecí zdroje | 8 | 28. května 2009 08:25 |
| VPN problémy | metzy75 | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 30. října 2008 16:36 |
| Otázky s MacBook | oobrokensilence | Linux & Alternativní OS | 6 | 19. Březen 2008 14:15 |
| Vážné problémy v síti | robina80 | Sítě, Modemy & VoIP | 13 | 8. března 2008 17:50 |
| Snímků otázky | mattg14 | Obecné Hardware Chat | 8 | 21. února 2008 15:36 |
| Thread Nástroje | |
| |