kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Van kérdés?

Reply

Téma eszközök
Old December 28, 2007, 07:57
Csoport tagja

Default Van kérdés?

Szia,
Régebben a limewire, amíg rájöttem, hogy ez káros, stb, ezért eltávolítja azt. De most Folyamatosan ezt a hibaüzenetet, mintha azt akarja, hogy minden 5 perc, vagy úgy, ha a lehetőségek vagy az "OK" vagy "másolat" című jelentés. Megpróbáltam újratelepíteni, mint azt mondtam, és a uninstalling meg újra, de ez még mindig azt, Ki tudja megmondani, hogyan állítsa le ezt?

Szintén Folyamatosan újabb üzenet az összes időt, mondván, hogy a szerver foglalt, és "a program nem tudja betölteni, mert a többi program is busy", vagy valami, ahol a lehetőségek "kapcsolót", vagy "újra". Mi ez, és hogyan tudok megszabadulni?

Köszönöm
Old December 28, 2007, 11:38
Donor Group

Default Van kérdés?

OK so i dont tud ha ez a munka, vagy sem. Először is, menj be a Vezérlőpult, majd a Programok hozzáadása / eltávolítása. Ha ott van, keresse LimeWire, kattintson rá, majd kattintson az Új gombra, hogy azt mondja, "Eltávolítás". LimeWire Ha nincs ott, újra az azonos verzióját, majd újra a folyamatot.

My System: Deathstar 1.0 / kölcsön MacBook

Processzor (ok):
Core 2 Quad / Dual-Core
Alaplap:
Új HP dolog / Macbook dolog
RAM memória:
4GB DDR2 / 1 GB DDR2
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 8600GT
Hangkártya:
Intel (R) integrált
Merevlemez (ek):
1TB SATA / Mac 120gb
Optikai meghajtó (k):
Hitachi Blu-ray / Integrált
Case / tápegység:
HP állomány / Mac Állomány
Hűtés:
Saját standard radiátor és ventilátor / Same
Hálózat / Internet:
Intel (R) integrált / Mac AirPort
Monitor (ok):
HP w2408 / Macbook dolog
Operációs rendszer (ek):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10,5)
Old December 28, 2007, 12:48
Moderátor Csoport

Default Van kérdés?

Jár Itt és meg kell kezdeni egy új téma egy HijackThis log.

Letöltés HijackThis (HJT)
  • Kattintsunk duplán a HJTInstall.
  • Kattintson a "Telepítés"Gombra a telepítés.
  • Ez automatikusan helyet HJT a C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • A telepítés, HijackThis kell nyitnia, az Ön számára.
  • Következő kattintson a "Van egy rendszer scan, és mentse a log file " gomb
  • HijackThis majd scan, majd egy napló nyit a Jegyzettömbben.
  • Másolja ki és be a naplóban a postán.
    • Még nincs Hijackthis meg még valamit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Néhány probléma az én PSU xZoDiACx Cases & Power Supplies 8 28. május 2009 08:25
VPN kérdések metzy75 Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 30. október 2008 16:36
Kérdésekben a MacBook oobrokensilence Linux és OS Alternatív 6 19. március 2008 14:15
Súlyos hálózati problémák robina80 Hálózatépítés, Modems & VoIP 13 8. március 2008 17:50
Frameráta kérdések mattg14 Általános fémáru Chat 8 21. február 2008 15:36
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.