![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Régebben a limewire, amíg rájöttem, hogy ez káros, stb, ezért eltávolítja azt. De most Folyamatosan ezt a hibaüzenetet, mintha azt akarja, hogy minden 5 perc, vagy úgy, ha a lehetőségek vagy az "OK" vagy "másolat" című jelentés. Megpróbáltam újratelepíteni, mint azt mondtam, és a uninstalling meg újra, de ez még mindig azt, Ki tudja megmondani, hogyan állítsa le ezt? Szintén Folyamatosan újabb üzenet az összes időt, mondván, hogy a szerver foglalt, és "a program nem tudja betölteni, mert a többi program is busy", vagy valami, ahol a lehetőségek "kapcsolót", vagy "újra". Mi ez, és hogyan tudok megszabadulni? Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK so i dont tud ha ez a munka, vagy sem. Először is, menj be a Vezérlőpult, majd a Programok hozzáadása / eltávolítása. Ha ott van, keresse LimeWire, kattintson rá, majd kattintson az Új gombra, hogy azt mondja, "Eltávolítás". LimeWire Ha nincs ott, újra az azonos verzióját, majd újra a folyamatot.
| |||
| |||
| Jár Itt és meg kell kezdeni egy új téma egy HijackThis log. Letöltés HijackThis (HJT)
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Néhány probléma az én PSU | xZoDiACx | Cases & Power Supplies | 8 | 28. május 2009 08:25 |
| VPN kérdések | metzy75 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 30. október 2008 16:36 |
| Kérdésekben a MacBook | oobrokensilence | Linux és OS Alternatív | 6 | 19. március 2008 14:15 |
| Súlyos hálózati problémák | robina80 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 13 | 8. március 2008 17:50 |
| Frameráta kérdések | mattg14 | Általános fémáru Chat | 8 | 21. február 2008 15:36 |
| Téma eszközök | |
| |