mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Turiu problemų!

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 28, 2007, 07:57
Narys

hiya,
I used to turi LimeWire, kol supratau, kad jis kenksmingas ir tt, todėl aš pašalinta. Bet dabar gaunu tokį klaidos pranešimą kaip nors tai bando pradėti kas 5 min arba taip, kur pasirinkimai yra "OK" arba "Copy ataskaita". Bandžiau iš naujo, kaip jis pasakė ir pašalinti jį iš naujo, bet jis vis dar daro tai, can anyone tell me how I stop this?

Taip pat gaunu kitą pranešimą visą laiką sakė, kad serveris užimtas "ir" programos negali įkelti, nes kitos programos yra užimtas ", ar kažkas, kai duomenys yra" pereiti prie "arba" Retry ". Kas tai yra ir kaip man atsikratyti?

Ačiū
Old Gruodis 28, 2007, 11:38
Donorų grupės

Gerai, kad i dont know jei tai būtų darbo, ar ne. Pirma, eikite į Control Panel, tada į "Pridėti / šalinti programas. Jei esate čia, suraskite LimeWire, spauskite ant jo ir paspauskite mygtuką Naujas "Pašalinti". Jei LimeWire ten nėra, įdiegti tą pačią versiją ir tada Redo procesas.

Mano sistema: Deathstar 1.0 / paskolintas MacBook

Procesorius (-iai):
Core 2 Quad / Dual-Core
Pagrindinė plokštė:
Naujas HP dalykas / Macbook dalykas
RAM atmintis:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Graphics Card (-ai):
nVidia GeForce 8600GT
Garso plokštė:
Intel (R) Integrated
Kietasis diskas (-ai):
1TB SATA 120GB Mac
Optical Drive (s):
"Hitachi" Blu-ray / Integruota
Case / PSU:
HP akcijų / Mac Ištekliai
Aušinimas:
Jūsų standartinio radiatoriaus ir ventiliatoriaus / Tas
Tinklas / Internetas:
Intel (R) Integrated / Mac Airport
Monitorius (-ai):
HP w2408 / Macbook dalykas
Operacinė sistema (-os):
Vista SP1 "/" Mac OS X Leopard (10.5)
Old Gruodis 28, 2007, 12:48
Moderatorius Grupė

Eiti Čia ir pradėti naują temą su HijackThis.

Atsisiųsti HijackThis (HJT)
  • Dukart spustelėkite HJTInstall.
  • Paspauskite "Įdiegti"Mygtuką, norėdami nustatyti.
  • Jis bus automatiškai vieta HJT į C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Po install, HijackThis turėtų atverti jums.
  • Kitas spustelėkite "Ar sistema nuskaito ir išsaugokite failą " mygtukas
  • HijackThis bus nuskaityti ir tada žurnale bus atidaryta Notepad.
  • Nukopijuokite ir įklijuokite šį puslapį per jūsų pareigas.
    • Neturite HijackThis nustatyti kas dar. Daugiausia, ką ji mano bus nekenksmingas ir netgi būtinas.

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.