![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hiya, I used to turi LimeWire, kol supratau, kad jis kenksmingas ir tt, todėl aš pašalinta. Bet dabar gaunu tokį klaidos pranešimą kaip nors tai bando pradėti kas 5 min arba taip, kur pasirinkimai yra "OK" arba "Copy ataskaita". Bandžiau iš naujo, kaip jis pasakė ir pašalinti jį iš naujo, bet jis vis dar daro tai, can anyone tell me how I stop this? Taip pat gaunu kitą pranešimą visą laiką sakė, kad serveris užimtas "ir" programos negali įkelti, nes kitos programos yra užimtas ", ar kažkas, kai duomenys yra" pereiti prie "arba" Retry ". Kas tai yra ir kaip man atsikratyti? Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, kad i dont know jei tai būtų darbo, ar ne. Pirma, eikite į Control Panel, tada į "Pridėti / šalinti programas. Jei esate čia, suraskite LimeWire, spauskite ant jo ir paspauskite mygtuką Naujas "Pašalinti". Jei LimeWire ten nėra, įdiegti tą pačią versiją ir tada Redo procesas.
| |||
| |||
| Eiti Čia ir pradėti naują temą su HijackThis. Atsisiųsti HijackThis (HJT)
|