rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Mam problemy!

Reply

Narzędzia wątku
Old 28 grudnia 2007, 07:57
Członek grupy

Default Mam problemy!

Hiya,
Miałem LimeWire, aż zdałem sobie sprawę, że jest to szkodliwe itd., więc go odinstalować. Ale teraz już na bieżąco wyświetlany jest komunikat, jak gdyby to próbując uruchomić co 5 min albo tak, gdy opcje są albo "OK" lub "kopia raportu". Próbowałem ponownej jak to powiedział i ponownie go odinstalować, ale nadal ważne jest to, że ktoś może mi powiedzieć jak zatrzymać?

Również I keep getting inny komunikat cały czas, że serwer jest zajęty i "program nie może załadować, ponieważ inny program jest zajęty" lub coś, jeżeli są to opcje "przejść do" lub "Ponów". Co to jest i jak mogę się pozbyć?

Dzięki
Old 28 grudnia 2007, 11:38
Grupa dawcy

Default Mam problemy!

OK, so i dont know, jeżeli miałoby to działać, czy nie. Po pierwsze, należy przejść do Panelu sterowania, a następnie na przycisk Dodaj / Usuń programy. Kiedy jesteś tam, LimeWire zlokalizować, kliknij go i kliknij przycisk Nowy, że mówi "Usuń". LimeWire Jeśli nie ma, zainstaluj ponownie tę samą wersję, a następnie powtórzyć proces.

My System: Deathstar 1.0 / pożyczane MacBooka

Procesor (y):
Core 2 Quad / Dual-Core
Płyta główna:
Nowy HP rzeczą / Macbook rzeczą
Pamięć RAM:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Karta graficzna (y):
nVidia GeForce 8600GT
Karta dźwiękowa:
Intel (R) zintegrowana
Hard Drive (s):
1 TB SATA / Mac 120gb
Optical Drive (s):
Hitachi Blu-ray / zintegrowane
Case / PSU:
HP akcji / Mac Stock
Chłodzenie:
Twoja standardowy radiator i wentylator / samo
Sieć / Internet:
Intel (r) Zintegrowane / Mac AirPort
Monitor (y):
HP w2408 / Macbook rzeczą
Operating System (-y):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10,5)
Old 28 grudnia 2007, 12:48
Moderator grupy

Default Mam problemy!

Iść Tu i rozpocząć nowy wątek z HijackThis.

Pobrać HijackThis (HJT)
  • Kliknij dwukrotnie HJTInstall.
  • Kliknij przycisk "Zainstaluj", Aby zainstalować.
  • Będzie ona automatycznie miejsce w HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Po instalacji, HijackThis należy otworzyć dla Ciebie.
  • Następnie kliknij przycisk "Czy system skanowania i zapisać plik " Przycisk
  • HijackThis skanowania, a następnie zalogować się otworzyć w Notatniku.
  • Skopiuj i wklej log w post.
    • Nie masz jeszcze nic hijackthis naprawić. Większość z tego, co stwierdzi, będą nieszkodliwe, a nawet konieczne.

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.