mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Sunt care au probleme!

Reply

Thread Tools
Old 28 decembrie 2007, 07:57
Grupul de stat

Default Sunt care au probleme!

salut,
Eu am folosit pentru a avea LimeWire, până când mi-am dat seama că este dăunătoare, etc, asa ca am dezinstalat-o. Dar acum am păstra achiziţie acest mesaj de eroare, ca şi cum acesta a încercat să înceapă până la fiecare 5 minute, sau, în cazul în care opţiunile sunt fie "ok" sau "copie de raport". Am încercat să reinstalez ca el a spus şi de dezinstalarea din nou, dar este încă o faci, poate cineva sa-mi spui cum te-am opri acest lucru?

De asemenea, am păstra achiziţie un alt mesaj tot timpul spune că serverul este ocupat şi "programul, deoarece nu se poate încărca de altă program este ocupat" sau ceva de genul, în cazul în care opţiunile sunt "pentru a trece" sau "nou". Ce este aceasta şi cum pot scăpa?

Mulţumesc
Old 28 decembrie 2007, 11:38
Grupul de donator

OK, aşa că am dont ştiu dacă acest lucru ar putea sau nu. În primul rând, pentru a merge în Control Panel, apoi în Adăugare / eliminare programe. Odată ce sunteţi acolo, localiza LimeWire, faceţi clic pe el şi să faceţi clic pe noul buton pe care scrie "Eliminaţi". LimeWire Dacă nu este acolo, reinstalaţi aceeaşi versiune şi apoi refaceţi procesului.

Sistemul meu: Deathstar 1.0 / Loaned MacBook

Procesor (e):
Core 2 Quad / Dual-Core
Plăci de bază:
Noua HP lucru / MacBook lucru
Memorie RAM:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 8600GT
Placă de sunet:
Intel (r) integrat
Hard Drive (e):
1tb SATA / Mac 120GB
Optical Drive (e):
Hitachi Blu-ray / integrat
Cauza / PSU:
HP stoc / Mac stoc
Răcire:
Parerea standard radiator şi ventilator / Acelaşi
Network / Internet:
Intel (r) integrat / Mac Aeroport
Monitor (e):
HP w2408 / MacBook lucru
Sistem de operare (e):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 28 decembrie 2007, 12:48
Moderator Group

Merge Aici şi de a începe un nou thread cu un log HijackThis.

Descărca HijackThis (HJT)
  • Faceţi dublu-clic pe HJTInstall.
  • Click pe "Instalaţi"Pentru a instala.
  • Se va transforma automat în loc HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • După instalare, HijackThis ar trebui să se deschidă pentru tine.
  • Next, faceţi clic pe "Fă-un sistem de scanare şi salva un fişier jurnal " buton
  • HijackThis va scana şi apoi un jurnal se va deschide în Notepad.
  • Copiaţi şi lipiţi apoi conectaţi-vă posta.
    • Nu au Hijackthis repara nimic încă. Cea mai mare parte a ceea ce se constată va fi inofensiv sau chiar sunt necesare.

Reply

Register

Marcaje