![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| salut, Eu am folosit pentru a avea LimeWire, până când mi-am dat seama că este dăunătoare, etc, asa ca am dezinstalat-o. Dar acum am păstra achiziţie acest mesaj de eroare, ca şi cum acesta a încercat să înceapă până la fiecare 5 minute, sau, în cazul în care opţiunile sunt fie "ok" sau "copie de raport". Am încercat să reinstalez ca el a spus şi de dezinstalarea din nou, dar este încă o faci, poate cineva sa-mi spui cum te-am opri acest lucru? De asemenea, am păstra achiziţie un alt mesaj tot timpul spune că serverul este ocupat şi "programul, deoarece nu se poate încărca de altă program este ocupat" sau ceva de genul, în cazul în care opţiunile sunt "pentru a trece" sau "nou". Ce este aceasta şi cum pot scăpa? Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK, aşa că am dont ştiu dacă acest lucru ar putea sau nu. În primul rând, pentru a merge în Control Panel, apoi în Adăugare / eliminare programe. Odată ce sunteţi acolo, localiza LimeWire, faceţi clic pe el şi să faceţi clic pe noul buton pe care scrie "Eliminaţi". LimeWire Dacă nu este acolo, reinstalaţi aceeaşi versiune şi apoi refaceţi procesului.
| |||
| |||
| Merge Aici şi de a începe un nou thread cu un log HijackThis. Descărca HijackThis (HJT)
|
![]() |
|
| Marcaje |