menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Mám problémy!

Reply

Thread Tools
Old 28.prosince 2007, 07:57
Člen Skupina

Ahoj,
Kedysi som si LimeWire, až som si uvedomil, že je to škodlivé, atď, takže som ju odinštalovať. Ale teď jsem neustále toto chybové hlásenie, ako by sa to skúsiť založiť každých 5 minút alebo tak, kde sú možnosti buď "ok" alebo "kópie správy". Snažil som sa rád opäť povedal, a znovu ju odinštalovať, ale je to stále robíte, môže mi niekto povedať, ako to zastaviť?

Tiež som neustále ďalšie správu pořád hovorí, že server je zaneprázdnený a "Program nemožno načítať, pretože iný program je zaneprázdnený", alebo tak niečo, kde sú možnosti "prepnúť na" alebo "opakovať". Co to je a ako sa mám zbaviť?

Vďaka
Old 28.prosince 2007, 11:38
Darcu Skupina

OK so i dont vedieť, jestli by to fungovať, alebo nie. Po prvé, ísť do Ovládací panel, potom na Pridať / Odstrániť programy. Potom, čo ste tam nájdite LimeWire, kliknite naň a potom kliknite na nové tlačidlo s nápisom 'Odstrániť ". LimeWire Ak nie je tam přeinstalovat rovnakú verziu a potom znovu v procese.

Môj systém: Deathstar 1,0 / Zapožičanie MacBook

Processor (s):
Core 2 Quad / dvou-jádrové
Základná doska:
Nový HP vec / MacBook vec
Pamäť RAM:
4 GB DDR2 / 1GB DDR2
Grafické karty (s):
nVidia GeForce 8600GT
Zvuková karta:
Intel (R), integrovanej
Pevný disk (y):
1TB SATA / Mac 120gigabajt
Optická mechanika (s):
Hitachi Blu-ray / Integrated
Case / PSU:
HP populácie / Mac skladom
Chladenie:
Vaša štandardný chladič a ventilátor / Same
Sieť / Internet:
Intel (R) Integrované / Mac Letiská
Monitor (s):
HP w2408 / MacBook vec
Operačný systém (y):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 28.prosince 2007, 12:48
Moderátor skupiny

Choď Tady a začať nové vlákno s HijackThis log.

Stiahnuť HijackThis (Hjt)
  • Double-kliknite na HJTInstall.
  • Kliknite na "Inštalácia"Tlačidlo nainštalovať.
  • Bude automaticky miesto v hjt C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Po inštalácii, HijackThis mala otvoriť pre vás.
  • Ďalej kliknite na "Do systému kontroly a uložiť log súbor " Tlačidlo
  • HijackThis bude skenovať a potom prihlásiť sa otvorí v programe Poznámkový blok.
  • Kopírovať a potom vložiť prihlásiť svoj príspevok.
    • Nemáte Hijackthis opraviť ešte niečo. Väčšina toho, čo zistí, bude neškodné alebo dokonca nevyhnutné.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.