![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Kedysi som si LimeWire, až som si uvedomil, že je to škodlivé, atď, takže som ju odinštalovať. Ale teď jsem neustále toto chybové hlásenie, ako by sa to skúsiť založiť každých 5 minút alebo tak, kde sú možnosti buď "ok" alebo "kópie správy". Snažil som sa rád opäť povedal, a znovu ju odinštalovať, ale je to stále robíte, môže mi niekto povedať, ako to zastaviť? Tiež som neustále ďalšie správu pořád hovorí, že server je zaneprázdnený a "Program nemožno načítať, pretože iný program je zaneprázdnený", alebo tak niečo, kde sú možnosti "prepnúť na" alebo "opakovať". Co to je a ako sa mám zbaviť? Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK so i dont vedieť, jestli by to fungovať, alebo nie. Po prvé, ísť do Ovládací panel, potom na Pridať / Odstrániť programy. Potom, čo ste tam nájdite LimeWire, kliknite naň a potom kliknite na nové tlačidlo s nápisom 'Odstrániť ". LimeWire Ak nie je tam přeinstalovat rovnakú verziu a potom znovu v procese.
| |||
| |||
| Choď Tady a začať nové vlákno s HijackThis log. Stiahnuť HijackThis (Hjt)
|