мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Им 'имајући питања!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28. Нов 2007, 07:57
Мембер Гроуп

Default Им 'имајући питања!

хиыа,
ЈА навикнут имати лимеуире док нисам схватила да је то штетно и сл, па сам га деинсталирам. Али сада сам држати добивање данашји грешка поруке као да то покушавате покренути сваких 5 минута или на тај начин, где су обе опције су "ОК" или "примјерак извјештаја". Покушао сам поново инсталирајте свиђа, рекао је и деинсталирању га поново, али је ипак то, моћи било ко реците ми како сам зауставити ово?

ЈА држати добивање такође још једна порука за све време у којем се каже да је сервер је презаузета и "програм не може да отпремите јер је заузет другим програмом" или нешто слично, где су опције "пребаците на" или "понови поступак." Шта је то и како се отарасити?

Хвала
Old 28. Нов 2007, 11:38
Донаторска Група

У реду на тај начин ЈА донт кноткле да ће то радити или не. Прво, идите на Цонтрол Панел, затим на Додај / Уклони програме. Када сте тамо, пронађите ЛимеУире, кликните на њега и кликните на дугме нови који каже "Уклони". ЛимеУире Ако није ту, наново исту верзију, а затим поновити поступак.

Мы Сыстем: Деатхстар 1.0 / Лоанед Мацбоок

Процесор (и):
Цоре 2 Куад / Дуал-Цоре
Матичне плоче:
Нови ХП ствар / Мацбоок ствар
РАМ меморија:
4ГБ ДДР2 / 1ГБ ДДР2
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
Интел (Р) интегрисани
Тврди диск (и):
1тб САТА / Мац 120гб
Оптички погон (е):
Хитацхи Блу-раы / Интегрисана
Цасе / псу:
ХП дионица / Мац Стоцк
Хлађење:
Ваш стандардни радијатор и вентилатор / Исто
Нетуорк / Интернет:
Интел (Р) Интегрисани / Мац Аирпорт
Монитор (е):
ХП у2408 / Мацбоок ствар
Оперативни систем (е):
Видик сп1 / Мац ОС Кс леопард (10,5)
Old 28. Нов 2007, 12:48
Модератор / ица групе

Ићи Овде и започети нови тхреад са ХијацкТхис лог.

Скидати ХијацкТхис (ХЈТ)
  • Двапут кликните на ХЈТИнсталл.
  • Кликните на "Инсталација"Буттон то инсталл.
  • Бит ће аутоматски ХЈТ место у Ц: \ Програм Филес \ ТрендМицро \ ХијацкТхис \ ХијацкТхис.ексе.
  • Након инсталације, ХијацкТхис требало отворити за вас.
  • Следећи кликните на "Да ли је систем скенирати и чување лог филе " буттон
  • ХијацкТхис це скенирати а затим и пријава ће се отворити у Нотепад.
  • Копирајте и налепите затим се пријавите у ваш пост.
    • Немате Хијацктхис поправити ништа још. Већина онога што ће се пронађе безопасни или чак обавезна.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц