az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Ben sorunlar yaşıyorum!

Reply

Konu Araçları
Old 28 Aralık 2007, 07:57
Üye Grubu

Merhaba,
Kadar bu kadar zararlı vs, bu yüzden ben kaldırıldı anladılar ben LimeWire için kullanılır. Ama şimdi sanki o nerede seçenekleri ya "tamam" veya "kopya rapor" her 5 dakika kadar, kurmak için çalışıyorum bu hata iletisini almaya devam ediyorum. I like it yeniden yüklemeyi denedim söyledi ve tekrar kaldırma ama hala yapıyor, herkes bunu nasıl durdurmak bana söyleyebilir misiniz?

Ayrıca ben her zaman, sunucu ve "program, çünkü başka bir program" ya da seçenekleri "veya" geçiş vardır birşeyler, meşgul "denemek olduğunu yükleyemiyor" meşgul olduğunu söyleyerek başka bir mesaj almaya devam ediyorum. Nedir Bu ve nasıl kurtulmak için ne yapmalıyım?

Teşekkürler
Old 28 Aralık 2007, 11:38
Bağış Grubu

Bu da çalışmaya devam eder öylesine i dont bilmek Tamam. İlk olarak, Denetim Masası'ndaki, sonra Program Ekle / Kaldır gider. Sonra orada, ve tıklayın bu Kaldır ". Eğer LimeWire ve sonra aynı sürümünü yeniden yüklemek değil, bir süreç yeniden söylüyor Yeni düğmesine tıklayın LimeWire bulmak demektir.

Benim Sistemi: Ölüm 1.0 / ödünç Macbook

İşlemci (ler):
Core 2 Quad / Çift-Çekirdekli
Anakart:
Yeni HP şey / Macbook şey
RAM hafıza:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 8600GT
Ses Kartı:
Intel (R) entegre
Sabit Disk (ler):
1tb SATA / Mac 120gb
Optik Sürücü (ler):
Hitachi Blu-ray / Entegre
Case / PSU:
HP stok / Mac Stok
Soğutma:
Standart radyatör ve fan / Aynı
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Intel (R) Entegre / Mac Airport
Monitör (ler):
HP w2408 / Macbook şey
İşletim Sistemi (ler):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 28 Aralık 2007, 12:48
Moderatör Grubu

Gitmek Burada ve HijackThis günlük yeni bir iplik başlar.

Indirmek HijackThis (HJT)
  • HJTInstall çift tıklayın.
  • Tıklayın ve "Yükle"Düğmesini kurulabilir.
  • Bu otomatik olarak HJT yerleştirir C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Üzerine yüklerseniz, HijackThis için açık olmalıdır.
  • Sonraki tıklayın "Bir sistem taraması yapın ve bir günlük dosyası kaydetmek " düğmesi
  • HijackThis ve sonra bir günlük not defteri açılacaktır tarar.
  • Kopyalayın ve ardından da günlük yapıştırın.
    • Hijackthis henüz herhangi bir düzeltme yok. Ne bulursa çoğu veya zararsız olabilir hatta gereklidir.

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından