![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Kadar bu kadar zararlı vs, bu yüzden ben kaldırıldı anladılar ben LimeWire için kullanılır. Ama şimdi sanki o nerede seçenekleri ya "tamam" veya "kopya rapor" her 5 dakika kadar, kurmak için çalışıyorum bu hata iletisini almaya devam ediyorum. I like it yeniden yüklemeyi denedim söyledi ve tekrar kaldırma ama hala yapıyor, herkes bunu nasıl durdurmak bana söyleyebilir misiniz? Ayrıca ben her zaman, sunucu ve "program, çünkü başka bir program" ya da seçenekleri "veya" geçiş vardır birşeyler, meşgul "denemek olduğunu yükleyemiyor" meşgul olduğunu söyleyerek başka bir mesaj almaya devam ediyorum. Nedir Bu ve nasıl kurtulmak için ne yapmalıyım? Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu da çalışmaya devam eder öylesine i dont bilmek Tamam. İlk olarak, Denetim Masası'ndaki, sonra Program Ekle / Kaldır gider. Sonra orada, ve tıklayın bu Kaldır ". Eğer LimeWire ve sonra aynı sürümünü yeniden yüklemek değil, bir süreç yeniden söylüyor Yeni düğmesine tıklayın LimeWire bulmak demektir.
| |||
| |||
| Gitmek Burada ve HijackThis günlük yeni bir iplik başlar. Indirmek HijackThis (HJT)
|