![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Раніше у мене LimeWire, поки я не зрозумів, що це шкідливо і т.д., так що я вилучив його. Але зараз я отримую це повідомлення про помилку, як ніби вона намагається почати кожні 5 хвилин або так, то де ці варіанти як "OK" або "копія доповіді". Я спробував повторно подобається говорити і видалити її знову, але все одно це роблять, може хто-небудь сказати мені, як цьому запобігти? Також я отримую ще одне повідомлення весь час говорили, що сервер зайнятий, а "програма не може завантажити, тому що інші програми зайнятий" або щось, де ці варіанти "Switch" або "Повторити". Що це означає і як мені позбутися? Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ИТАК, я не знаю, якщо це буде робота чи ні. Перш за все, перейдіть в Панель керування, потім в "Додати / Видалити Програми. Коли ви там, знайдіть LimeWire, клацніть на ньому і натисніть на нову кнопку "Видалити". LimeWire Якщо ні, реінсталюйте ту ж саму версію, а потім повторити процес.
| |||
| |||
| Йти Тут і почати нову тему з лог HijackThis. Завантаження HijackThis (HJT)
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Деякі проблеми з Моя БП | xZoDiACx | Справа & блоки живлення | 8 | 28 травня 2009 08:25 |
| Питання VPN | metzy75 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 30 жовтня 2008 16:36 |
| Проблеми з MacBook | oobrokensilence | Linux & альтернативних ОС | 6 | 19 березня 2008 14:15 |
| Серйозні питання мереж | robina80 | Мережа, Модеми & VoIP | 13 | 8 березня 2008 17:50 |
| Framerate питання | mattg14 | Генеральний обладнання чат | 8 | 21 лютого 2008 15:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |