![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| имам много опит с изтегляне в този пакет звънец lappu. тя обикновено се изтегли, но тогава му къде да се намерят. Аз опитах HV спестяване изтегления файл на компютъра, докато той е там свалянето е икона, която дойде, но след това незабавно след изтеглянето на иконата изчезва сериен номер: 102207300324 -на Windows Vista любезно помогне моля благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преместени към Общото Софтуер чат форум.
| |||
| |||
| Посещение на "Майкрософт" Новости в сайта и се уверете, че всичко е актуализиран. http://windowsupdate.microsoft.com/ |
|
| |||
| |||
| Софтуерът е актуална. никакви проблеми. Трябва също да се опита превключване на защитната стена на Windows, както и на разстояние. аз правя получи съобщение, че Windows е блокирано от някои програми понякога. може да е нищо общо с? |
|
| |||
| |||
| Били ли сте търсили ви диск за файл? Какво се опитваш да се изтегли? |
|
| |||
| |||
| Аз съм се опитва да изтегли нищо. Сега нека ви кажа това. каквото и да се опитате да го изтеглите, тя започва да се сваля, ако аз имам подканени да запишете програма, например в настолната дори иконата се появява, но след това при изтеглянето завърши иконата изчезва. Опитах се да търсите за него, но никъде. Сега това, което направих беше да изтеглите същия файл от друг компютър в моя флаш диск и след това го свържете към моя лаптоп и стартирате програмата и да я инсталират обикновено няма проблеми. така моя лаптоп да инсталирате нови програми, той също така изглежда, но за сваляне на този проблем изтегления файл жаргон се намери навсякъде Това се случва с всички свалени като Windows Messenger, Yahoo Messenger, всяка снимка .... видим дали това помага |
|
| |||
| |||
| Били ли сте се завтече всяко вируса сканира? |
|
| |||
| |||
| Аз не havent. може да е проблема или решение на този проблем? |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помогни ми, моля:) Asus шофьор инсталация проблеми. | Cleolump | Графика на карти & Монитори | 6 | 17 ноември 2008 00:40 |
| Windows XP инсталацията проблеми. | resistanceisfutile20 | Windows операционни системи | 5 | 3 Feb 2008 13:20 |
| Vista Ultimate Инсталацията Проблеми | ghulva | Windows операционни системи | 2 | 24 Jan 2008 13:44 |
| Инсталиране проблеми ... е свързан с моя хардуер? | lynxafc | Процесори, дънни платки & RAM | 9 | 8 януари 2008 13:52 |
| Инсталиране на софтуер проблеми | sparky33 | Общи Софтуер Чат | 6 | 27 ноември 2007 11:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |