![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám špatné zkušenosti s real stažení v tomto balení lappu zvon. že stahuje normálně, ale pak jeho nikde k nalezení. i vn pokusili zachránit stažený soubor do počítače, i když je stahování je ikona, která přijde, ale až potom taková po stažení ikona zmizí Pořadové číslo: 102207300324 OS-Windows Vista Zdvořile prosím pomozte díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přesunuto na generální Software Chat fóra.
| |||
| |||
| Naleznete na webu Microsoft Update a ujistěte se, že všechno je aktualizován. http://windowsupdate.microsoft.com/ |
|
| |||
| |||
| Software je aktuální. žádné problémy. Také jsem se pokusil přepínání oken firewall vypnout stejně. já dostanu zprávu, že systém Windows zablokoval některé programy občas vypnout. by mohlo být, že co do činění s? |
|
| |||
| |||
| Už jste hledali disku k souboru? Co se snažíte stáhnout? |
|
| |||
| |||
| Snažím se stáhnout nic. Nyní mi řekněte, že jste to. cokoliv chci stáhnout, to se začne stahovat, když jsem se výzva k uložení programu, např. v ploše dokonce objeví ikona, ale potom, když se stahování dokončí ikona zmizí. Snažil jsem se hledat, ale nikde. Nyní, co jsem udělala, bylo stahovat stejný soubor z jiného počítače, do mého flash disk a pak jej připojit na můj notebook a spusťte program a je instalována normálně bez problémů. tak můj notebook se instalaci nových programů, ale také zdánlivě BitTorrent, ale to je problém stažený soubor nelze najít kdekoliv toto se děje s jakýmkoliv download, jako Windows Messenger, Yahoo Messenger, každý obraz .... zjistit, jestli to pomůže |
|
| |||
| |||
| Už jste běžel jakéhokoli viru testuje? |
|
| |||
| |||
| ne i havent. že může být problém, nebo řešení? |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomozte mi, prosím:) Asus instalaci ovladačů problémy. | Cleolump | Graphics Cards & Monitory | 6 | 17. listopadu 2008 00:40 |
| Windows XP s instalací problémy. | resistanceisfutile20 | Operační systémy Windows | 5 | 3. února 2008 13:20 |
| Vista Ultimate problémů s instalací | ghulva | Operační systémy Windows | 2 | 24. ledna 2008 13:44 |
| Instalace a problémy ... je připojen na můj hardware? | lynxafc | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 8. leden 2008 13:52 |
| Problémy s instalací softwaru | sparky33 | Obecné Software Chat | 6 | 27. listopadu 2007 11:47 |
| Thread Nástroje | |
| |