![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είχα πραγματικά κακή εμπειρία με τη λήψη σε αυτό το πακέτο καμπάνα lappu. λήψεις, αλλά είναι κανονικά στη συνέχεια το πουθενά για να βρεθεί. i HV προσπάθησε εξοικονόμηση το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας, ενώ είναι το κατέβασμα υπάρχει ένα εικονίδιο που έρχεται, αλλά στη συνέχεια, αμέσως μετά τη λήψη του εικονίδιο εξαφανίζεται δεν αύξοντα: 102207300324 os-Windows Vista ευγενική βοήθεια παρακαλώ ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μεταφέρθηκε στο Γενικό Λογισμικό Chat φόρουμ.
| |||
| |||
| Επισκεφθείτε το site της Microsoft Ανανεώσεις και βεβαιωθείτε ότι όλα είναι ενημέρωση. http://windowsupdate.microsoft.com/ |
|
| |||
| |||
| λογισμικού είναι ενημερωμένα. δεν θέματα. Έχω επίσης προσπάθησε μεταγωγής του Windows Firewall off επίσης. i do λάβετε ένα μήνυμα ότι έχει παράθυρα πωματισμένη ενίοτε ορισμένα προγράμματα. ότι θα μπορούσε να είναι τίποτα να κάνει με; |
|
| |||
| |||
| Έχετε αναζήτηση σας δίσκο για το αρχείο; Τι προσπαθείτε να κατεβάσετε; |
|
| |||
| |||
| Είμαι προσπαθεί να κατεβάσετε τίποτα. τώρα επιτρέψτε μου να σας πω ρε παιδιά αυτό. ό, τι προσπαθώ να το κατεβάσετε, αρχίζει να "κατεβάσετε", αν μου έχει ζητηθεί να αποθηκεύσετε το πρόγραμμα π.χ. ακόμη και στην επιφάνεια εργασίας εμφανίζεται το εικονίδιο, αλλά στη συνέχεια, όταν ολοκληρωθεί η λήψη το εικονίδιο εξαφανίζεται. Προσπάθησα για να το αναζητήσετε αλλά πουθενά. τώρα αυτό που έκανα ήταν να κατεβάσετε το ίδιο αρχείο από άλλον υπολογιστή σε flash δίσκο μου και στη συνέχεια συνδέστε το φορητό υπολογιστή μου και να εκτελέσετε το πρόγραμμα και θα εγκατασταθεί κανονικά δεν προβλήματα. φορητό υπολογιστή μου, ώστε η εγκατάσταση νέων προγραμμάτων, αλλά προφανώς οι λήψεις, αλλά το πρόβλημα thats αρχείο επίκλισης να βρεθούν πουθενά αυτό που συμβαίνει με κάθε download όπως το Windows Messenger, Yahoo Messenger, κάθε φωτογραφία .... δείτε αν αυτό βοηθά |
|
| |||
| |||
| Έχετε έτρεξε κάθε ιός σαρώνει; |
|
| |||
| |||
| δεν i havent. μπορεί αυτό να είναι το πρόβλημα ή η λύση; |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοηθήστε με παρακαλώ:) Asus οδηγός εγκατάστασης προβλήματα. | Cleolump | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 17 Νοε 2008 00:40 |
| Εγκατάσταση των Windows XP προβλήματα. | resistanceisfutile20 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 3 Φεβ 2008 13:20 |
| Εγκατάσταση Vista Ultimate Προβλήματα | ghulva | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 24 Ιαν 2008 13:44 |
| Εγκατάσταση προβλήματα ... είναι συνδεδεμένα με το υλικό μου; | lynxafc | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 8 Ιαν 2008 13:52 |
| Εγκατάσταση λογισμικού προβλήματα | sparky33 | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 27 Νοε 2007 11:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |