![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| sam imao loša iskustva sa real preuzimanjem u ovom Pack zvono lappu. downloads normalno, ali to tada njegove nigdje biti pronađena. JA pokušao HV ušteda preuzetu datoteku na radnu površinu, a to je preuzimanje nalazi se ikona koja dolazi gore, ali onda immediatly nakon preuzimanja ikona nestaje serijski broj: 102207300324 os-Windows Vista Ljubazno molimo da pomogne hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Premještena u Općenito Software Chat forumu.
| |||
| |||
| Posjetite Microsoftovo ažuriranje stranice i provjerite da li sve je ažurirano. http://windowsupdate.microsoft.com/ |
|
| |||
| |||
| softver ažurnim. nema problema. Također sam pokušao prospojni prozora firewall off as well. radim dobijem poruku da windows ima blokiran off ponekad neke programe. da bi mogao biti išta za napraviti sa? |
|
| |||
| |||
| Jeste li pronicali vaš pogon za sliku? Šta hoćete skinuti? |
|
| |||
| |||
| Ja sam težak to preuzimanje datoteka išta. sada pusti me reći te momački to. tko god JA pokušati preuzimanje datoteka Internet, ona počinje za preuzimanje, ako sam zatraži da ste u programu, npr. radnu površinu i ikone, ali tada se pojavljuje kada download završi ikona nestaje. ja pokušao to traženje za to, ali nigdje. sad sam učinio ono što je za preuzimanje iste datoteke s drugog računala u moju flash disk, a zatim spojite ga na moj laptop i pokrenite program i on instalira normalno bez problema. tako da moj laptop ima instalaciju novih programa također naizgled downloads ali taj problem preuzetu datoteku licemjerje naći nigdje ovo se događa s bilo kojom preuzeti kao Windows Messenger, Yahoo Messenger, sve slike .... vidi je li ovo pomaže |
|
| |||
| |||
| Da li si išla nikakvom virusu skenira? |
|
| |||
| |||
| no i luka. može biti da je problem ili rjesenje? |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomozite mi molim vas:) Asus driver instalaciju probleme. | Cleolump | Graphics Cards & Monitors | 6 | 17. studeni 2008 00:40 |
| Windows XP instalacijski problemi. | resistanceisfutile20 | Windows Operating Systems | 5 | 3. veljača 2008 13:20 |
| Vista Ultimate Ugradnja Problemi | ghulva | Windows Operating Systems | 2 | 24 siječanj 2008 13:44 |
| Ugradnja problema ... je li hardver povezan s mojim? | lynxafc | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 8. siječanj 2008 13:52 |
| Instalacija softvera problemi | sparky33 | Općenito Software Chat | 6 | 27. studeni 2007 11:47 |
| Thread Tools | |
| |