![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| nekem van igazi rossz tapasztalatok letöltő ebben a csomagolás harang lappu. letöltődik, de akkor annak általában sehol. i hv megpróbálta menteni a letöltött fájlt az asztalra, még ha van letöltő egy ikon, amely akkor gyullad ki, de aztán azonnal a letöltés után a ikon eltűnik serial no: 102207300324 os-Windows Vista kindly help please köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Átkerül a General Software Chat Fórum.
| |||
| |||
| Látogasson el a Microsoft webhelyről és győződjön meg róla mindent frissül. http://windowsupdate.microsoft.com/ |
|
| |||
| |||
| szoftver naprakész. no issues. Azt is próbáltam kapcsol ki a Windows tűzfal is. i do kap egy üzenetet, hogy a Windows blokkolta le néhány program néha. lehet ez valami köze? |
|
| |||
| |||
| Have you keresett a meghajtó a fájl? Mit akarsz letölteni? |
|
| |||
| |||
| Én kipróbálás-hoz letölt akármi. Most hadd mondjam el nektek ezt. bármit próbálok, hogy töltsük le, elkezdi letölteni, ha nekem van hogy mentse a program például az asztalon is megjelenik a ikon, de aztán, ha a letöltés befejeződött az ikon eltűnik. Próbáltam keresni, de sehol. Most mit csináltam az volt, hogy ugyanazt a fájlt letölteni egy másik számítógépet a Flash-lemezt, majd csatlakoztassa az én-m laptop és futtassa a programot, és telepíteni általában nem okoz problémát. Szóval a laptop nem telepíti az új programokat is nyilván letöltés, de amit a probléma letöltött fájl vidám található sehol ez történik minden, mint letölteni a Windows Messenger, Yahoo Messenger, minden kép .... hátha ez segít abban |
|
| |||
| |||
| Have you futott minden víruskeresés? |
|
| |||
| |||
| no i havent. lehet ez a probléma vagy a megoldás? |
|
| |||
| |||
| |