![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי ניסיון רע עם ההורדה אמיתי ב lappu זה הפעמון לארוז. זה בדרך כלל לשבוע אבל אז משום מקום שלה אפשר למצוא. אני HV ניסה להציל את הקובץ שהורדת אל שולחן העבודה, בעוד הוא מוריד יש סמל אשר עולה אבל לאחר מכן immediatly להוריד את הסמל נעלם סידורי: 102207300324 OS-Windows Vista בחביבות לעזור בבקשה תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הגיע כללי תוכנות צ 'אט הפורום.
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| תוכנה מעודכנת. אין בעיות. יש לי גם ניסה להחליף את Windows Firewall וגם את. אני מקבל הודעה כי Windows חסם את כמה תוכניות לפעמים. זה יכול להיות קשור? |
|
| |||
| |||
| האם הכונן שלך חיפשו את הקובץ? מה אתה מנסה להוריד? |
|
| |||
| |||
| אני מנסה להוריד דבר. עכשיו תן לי לספר לך בחורים זה. מה אני מנסה להוריד אותו, הוא מתחיל להוריד, אם יש לי מתבקש לשמור את תכנית למשל בשולחן העבודה אפילו הסמל מופיע אבל אז כאשר יסיים להוריד את הסמל נעלם. ניסיתי לחפש אותו אך בשום מקום. עכשיו מה שעשיתי היה להוריד את אותו הקובץ ממחשב אחר לתוך הדיסק הבזק שלי ולאחר מכן לחבר אותו המחשב הנייד שלי ולהפעיל את התוכנית והוא מותקן בדרך כלל ללא בעיות. כדי להתקין את המחשב הנייד שלי עושה תכניות חדשות זה כנראה גם הורדות אבל Thats the צביעות הקובץ שהורד בעיה למצוא בכל מקום זה קורה עם כל הורדה כמו Windows Messenger, Yahoo Messenger, כל תמונה .... לראות אם זה עוזר |
|
| |||
| |||
| האם אתה רץ כל וירוס סורק? |
|
| |||
| |||
| אני לא havent. זה יכול להיות הבעיה או הפתרון? |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרו לי בבקשה:) ASUS מנהל ההתקנה בעיות. | Cleolump | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | -17 נובמבר 2008 00:40 |
| התקנת Windows XP בעיות. | resistanceisfutile20 | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 3rd פברואר 2008 13:20 |
| Vista Ultimate בעיות התקנה | ghulva | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 24 ינואר 2008 13:44 |
| בעיות התקנה ... האם זה קשור ל חומרה שלי? | lynxafc | CPUs, Motherboards & RAM | 9 | 8 ינואר 2008 13:52 |
| התקנת התוכנה בעיות | sparky33 | כללי תוכנות צ 'אט | 6 | -27 נובמבר 2007 11:47 |
| שרשרת כלים | |
| |