![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| turėjau tikrą blogą patirtį parsisiųsti šį produktą varpas lappu. ją parsisiųsti normaliai, bet tada jos niekur rasti. I HV bandė išsaugoti atsisiųstą failą darbalaukyje, o ji parsisiųsti yra piktogramos, kurios pasirodo, bet tada immediatly po parsisiųsti piktograma dingsta Eilės numeris: 102207300324 OS Windows Vista Maloniai prašome padėti ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Perkelta į Bendrosios programinės įrangos Pokalbiai forumą.
| |||
| |||
| Apsilankykite Microsoft naujinimo svetainėje ir įsitikinkite, kad viskas yra atnaujinamas. http://windowsupdate.microsoft.com/ |
|
| |||
| |||
| programinė įranga yra nuolat atnaujinama. jokių problemų. Aš taip pat bandė pereiti prie Windows Firewall taip pat. I don't get pranešimą, kad Windows yra atjungtas kai kurių programų, kartais. gali būti, kad nieko bendro su? |
|
| |||
| |||
| Ar jūs ieškojote savo vairuoti failą? Kokie jūs bandote atsisiųsti? |
|
| |||
| |||
| Bandau nieko atsisiųsti. Dabar leiskite man papasakoti jums vaikinai tai. bet bandau parsisiųsti, ji pradeda imti, jei turiu raginami įrašyti programos, pavyzdžiui, darbalaukyje atsiranda piktograma net, bet tada, kai atsisiųsti apdailos piktograma pradingsta. Bandžiau ieškoti, tačiau niekur. dabar ką aš padariau buvo Norėdami parsisiųsti patį failą iš kito kompiuterio į savo flash diskas, tada prijunkite jį prie savo kompiuterį ir paleisti programą ir ją įdiegti paprastai jokių problemų. taigi mano nešiojamas kompiuteris nėra įdiegti naujas programas, ji taip pat akivaizdžiai parsisiųsti bet thats problema atsiųsto failo cant galima rasti visur tai vyksta, bet kaip atsisiųsti Windows Messenger, Yahoo Messenger, bet nuotrauka .... patikrinti, ar tai padeda |
|
| |||
| |||
| Ar jūs paleidote kokiu nors virusu skenuoja? |
|
| |||
| |||
| ne i havent. gali būti, kad problema ar sprendimas? |
|
| |||
| |||
| |