![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir bijusi reāla slikta pieredze ar lejupielādēt šo iepakojumā bell lappu. tā downloads parasti, bet tad tās nekur nav atrodama. i HV mēģināja ietaupīt lejupielādēto failu uz darbvirsmas, kamēr tiek ielādēta tur ir ikona, kas nāk uz augšu, bet pēc tam uzreiz pēc lejupielādes ikona pazūd Sērijas numurs: 102207300324 os-windows vista laipni palīdzēt, lūdzu pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārcelts uz General Software Chat forums.
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| programmatūra ir atjaunināta. nav jautājumu. Es esmu arī mēģinājusi mainīt windows firewall off as well. i saņemam ziņu, ka Windows ir nobloķēts dažām programmām dažreiz. varētu ka var kaut ko darīt ar? |
|
| |||
| |||
| Vai Jūs meklējāt savu disku failu? Ko jūs vēlaties lejupielādēt? |
|
| |||
| |||
| Es cenšos lejupielādēt jebko. Tagad ļaujiet man pateikt jums guys to. kāds man mēģina lejupielādēt, tā sāk lejupielādēt, ja man ir piedāvāts saglabāt programmu piemēram, desktop pat ikona, bet pēc tam, kad lejupielāde tiks pabeigta ikona pazūd. Es centos meklēt, bet nekur. Tagad, ko es izdarīju bija lejupielādēt pašu failu no cita datora manā flash disku un tad savienot to ar savu portatīvo datoru un palaist programmu un tās uzstādītas, parasti nav problēmu. Tāpēc mans klēpjdators tas instalēt jaunas programmas, bet arī šķietami downloads bet thats problēma lejupielādēto failu cant atrast nekur tas notiek ar jebkuru lejupielādēt, piemēram, Windows Messenger, Yahoo messenger, jebkurš attēls .... redzētu, vai tas palīdz |
|
| |||
| |||
| Vai jūs skrēja jebkurš vīruss skenē? |
|
| |||
| |||
| no i havent. tad tā problēma vai risinājums? |
|
| |||
| |||
| |