![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Miałem złe doświadczenia z rzeczywistym pobieranie w tym lappu dzwon opakowaniu. ściąga normalnie, ale to jej nigdzie znaleźć. i HV próbował zapisywania pobranego pliku na pulpicie, gdy jest pobieranie istnieje ikonę, która pojawia się, ale następnie natychmiast po pobraniu ikona znika nr seryjny: 102207300324 OS-Windows Vista Uprzejmie prosimy o pomoc dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przeniesiono do Generalnej Software Chat forum.
| |||
| |||
| Odwiedź witrynę firmy Microsoft aktualizacje i upewnić, że wszystko jest aktualizowana. http://windowsupdate.microsoft.com/ |
|
| |||
| |||
| Oprogramowanie jest aktualne. no issues. I have also tried przełączania Zapora systemu Windows off as well. I don't get komunikat System Windows zablokował niektóre programy poza czasem. to może być coś wspólnego z? |
|
| |||
| |||
| Czy szukałeś dysku do pliku? Co ty próbujesz pobrać? |
|
| |||
| |||
| Staram się ściągnąć wszystko. teraz powiem Ci faceci to. cokolwiek próbuję go ściągnąć, to zaczyna do pobrania, jeśli mam monit o zapisanie programu np. na pulpicie pojawia się ikona nawet, ale potem, gdy kończy pobrania ikona znika. Próbowałem szukać, ale nigdzie. teraz co zrobiłem, było ściągnąć ten sam plik z innego komputera w moim dysku flash, a następnie podłączyć go do mojego laptopa i uruchomić program i zainstalować zwykle żadnych problemów. tak mój laptop nie instalować nowe programy również najwyraźniej BitTorrent but thats problemu pobrać plik cantomat znaleźć gdziekolwiek dzieje się to z żadnym pobrania jak Windows Messenger, Yahoo Messenger, każde zdjęcie .... zobacz czy to pomogło |
|
| |||
| |||
| Czy prowadził jakikolwiek wirus skanuje? |
|
| |||
| |||
| no i havent. to może być problem i rozwiązanie? |
|
| |||
| |||
| |