![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am avut o experienţă reală proaste cu descărcare în acest lappu ambalaj clopot. aceasta descărcări în mod normal, dar apoi sa nicaieri să fie găsit. I tried HV salvând fişierul descărcat la spaţiul de lucru, în timp ce acesta este descărcarea există o pictogramă care vine de sus, dar apoi imediat după descărcare pictograma dispare serial no: 102207300324 os-ferestre vista amabilitate de ajutor, vă rugăm să mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mutat la Software-ul General Chat forum.
| |||
| |||
| Vizitaţi site-ul Microsoft Actualizări şi asiguraţi-vă că totul este actualizat. http://windowsupdate.microsoft.com/ |
|
| |||
| |||
| software-ul este de până la zi. nu probleme. Am încercat, de asemenea, de comutare Paravanul de protecţie Windows off, de asemenea. I a face a lua un mesaj care Windows a blocat unele programe, uneori. ar putea fi faptul că nimic de a face cu? |
|
| |||
| |||
| Aţi căutat drive-ul dvs. pentru dosar? Ce încerci să descărcaţi? |
|
| |||
| |||
| I sînt trying la spre pe ceva. acum lasa-ma sa spun acest lucru. oricare ar fi i try la spre pe it, acesta începe să descarce, dacă am solicită să salvaţi de exemplu, programul în spaţiul de lucru, chiar pictograma apare dar atunci când descărcaţi finisaje pictograma dispare. i tried la spre cercetare pentru ea, dar nicaieri. Acum, ce am făcut a fost pentru a descărca acelaşi fişier de pe un alt calculator în discul flash meu şi apoi conectaţi-l la meu laptop şi a alerga program şi instalat în mod normal, nici o problema. aşa meu laptop se instalează programe noi, de asemenea, în aparenţă, dar descărcări thats cant problema fişierul descărcat fi găsit oriunde acest lucru se întâmplă cu orice descărcare cum ar fi Windows Messenger, yahoo messenger, orice imagine .... a se vedea dacă acest lucru vă ajută |
|
| |||
| |||
| Ai fugit orice virus scanează? |
|
| |||
| |||
| nu i havent. poate fi faptul că problema sau soluţie? |
|
| |||
| |||
| |