![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mal som zlé skúsenosti s skutočné sťahovanie v tomto lappa balení zvon. znamená, že sťahuje normálne, ale potom sa jeho nikde nájsť. i hv pokúsil ukladanie stiahnutý súbor na plochu, aj keď je sťahovanie je ikona, ktorá príde, ale potom sa hneď po stiahnutí zmizne sériové číslo: 102207300324 os-windows vista láskavo help please vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Presunuté na generálny Software Chat fóra.
| |||
| |||
| Navštívte stránku spoločnosti Microsoft Update a skontrolujte, či všetko, čo je aktualizovaný. http://windowsupdate.microsoft.com/ |
|
| |||
| |||
| Softvér je aktuálny. žiadne problémy. Tiež som sa snažil prepínanie okien firewall off rovnako. aj dostaneme správu, že windows má zablokovala niektoré programy občas. to by mohlo byť niečo do činenia s? |
|
| |||
| |||
| Hľadali ste vaša cesta k súboru? Čo sa snažíte stiahnuť? |
|
| |||
| |||
| Snažím sa nič sťahovať. Teraz dovoľte mi, aby som vás to. čo já namáhať až na zavádzanie ono to začne sťahovať, ak som sa výzva na uloženie programu, napríklad v ploche dokonca sa objaví ikona, ale potom, keď ukončenie sťahovania zmizne. Snažil som sa hľadať, ale nikde. Teraz, čo som urobil bolo stiahnuť rovnaký súbor z iného počítača sa mi flash disk a potom ho pripojiť k má laptop a spustiť program a inštaláciu zvyčajne žiadne problémy. takže mojom notebooku robí inštaláciu nových programov, ale aj zdanlivo ke stažení, ale to je problém stiahnutý súbor sa nedá nájsť kdekoľvek To sa deje u iných, ako je zavádzanie Windows Messenger, Yahoo Messenger, nejaký obrázok .... zistiť, či to pomôže |
|
| |||
| |||
| Už ste bežal akéhokoľvek vírusu testuje? |
|
| |||
| |||
| ne aj prístav. to môže byť problém, alebo riešenie? |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomôžte mi, prosím:) Asus inštaláciu ovládačov problémy. | Cleolump | Graphics Cards & Monitory | 6 | 17. novembra 2008 00:40 |
| Windows XP s inštaláciou problémy. | resistanceisfutile20 | Operačné systémy Windows | 5 | 3. februára 2008 13:20 |
| Vista Ultimate problémov s inštaláciou | ghulva | Operačné systémy Windows | 2 | 24. januára 2008 13:44 |
| Inštalácia a problémy ... je pripojený na môj hardware? | lynxafc | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 8. január 2008 13:52 |
| Problémy s inštaláciou softvéru | sparky33 | Všeobecné Software Chat | 6 | 27. novembra 2007 11:47 |
| Thread Tools | |
| |