![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имао сам лоше искуство са реалном преузимања у овој лаппу пакет звоно. нормално доунлоад али је нигде. И ХВ покушао чувања преузете датотеке на радну површину, док је преузимање постоји иконица која долази, али до тада иммедиатлы након преузимања изгубити серијски број: 102207300324 ОС-Уиндоус Виста Љубазно молим помоћ хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Премештена у Уопштено Софтуаре Цхат форуму.
| |||
| |||
| Посетите Мицрософт исправке сајт и уверите се да је све измењено. хттп://уиндоусупдате.мицрософт.цом/ |
|
| |||
| |||
| софтвер је до датума. никаквих проблема. Ја сам се трудио пребацивање Уиндоус Фиреуалл искључен, као. ја не добијете поруку да је блокирао прозори понекад искључите неке програме. могао да се ништа са? |
|
| |||
| |||
| Да ли сте тражили свој диск за фајл? Шта покушавате да преузмете? |
|
| |||
| |||
| Трудим се да преузмете било шта. Сада нека ми да ти кажем ово момци. год покушам да га преузмете, она почиње да преузмете, ако сам упитани да снимите програм на пример у десктоп и појави икона, али онда када се преузимање заврши изгубити. Покушао сам да га потражите, али нигде. сад шта сам урадио је да преузмете исту датотеку са другог рачунара у мој флеш диск, а затим га повезати на мој лаптоп и покрените програм и он нормално инсталира без проблема. тако да мој лаптоп нема инсталирања нових програма је такође очигледно доунлоад али тај проблем скинути фајл не могу наћи нигде то се дешава са било преузимање као и Уиндоус Мессенгер, Ыахоо Мессенгер, било која слика .... видите да ли ово помаже |
|
| |||
| |||
| Да ли си ишла све скенирања вируса? |
|
| |||
| |||
| Но И лука. то може бити проблем или решење? |
|
| |||
| |||
| |