az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Kurulum sorunları yardım

Reply

Konu Araçları
Old 23 Ekim 2007, 10:47
Yeni Üye Grubu

Bu paket çan lappu indirme gerçek kötü deneyim oldu. normal ama sonra onun hiçbir yerde bulunabilir için indirir. süre o kadar var ki, ama sonra immediatly sonra indirme simgesi kaybolur gelen bir simge yoktur indiriyor i hv masaüstüne indirilen kaydederek çalıştı
Seri No: 102207300324
os-Windows Vista

lütfen lütfen yardım

teşekkürler
Old 23 Ekim 2007, 11:02
Yönetici Grubu

Genel Yazılım Sohbet forum taşındı.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 Ekim 2007, 11:46
Moderatör Grubu

Microsoft Güncelleştirmeleri sitesini ziyaret edin ve emin olun her şey güncellenir.

http://windowsupdate.microsoft.com/

Old 23 Ekim 2007, 13:57
Yeni Üye Grubu

yazılımının güncel olduğunu. hiçbir sorunları. i da pencere de kapalı güvenlik duvarı geçiş denedi. i bir ileti pencereleri bazen bazı programlar kapalı engelledi alabilirim. bununla ilgisi olabilir?
Old 23 Ekim 2007, 14:14
Üye Grubu

Dosyayı için sürücü arama mı? Ne indirmeye çalışıyorsunuz?
Old 24 Ekim 2007, 23:49
Yeni Üye Grubu

i download bir şey yapmaya çalışıyorum. Şimdi bana çocuklar bu söyleyeyim. ne i indirmeyi deneyin, indirebilirsiniz başlarsa, eğer i bile simgesini ancak daha sonra indirme kaybolur simgesi tamamlandığında görünür Desktop programı örneğin kaydetmek için teşvik etmiştir. i için değil, hiçbir yerde aramak için çalıştı. şimdi ne yaptım flash disk başka bir bilgisayardan aynı dosyayı indirmek ve sonra benim laptop bağlayın ve programı çalıştırın ve normalde sorun takıldı.
bu yüzden benim laptop yeni programlar da belli siteleri kurmak fakat sorunun İndirilen dosyayı cant yerde bulunabilir thats
Bu pencere gibi herhangi bir indirme ile, Yahoo Messenger, herhangi bir resmi .... haberci oluyor
eğer bu yardımcı olur bakın
Old 25 Ekim 2007, 03:28
Moderatör Grubu

Herhangi bir virüs tarama kaçtı mı?

Old 27 Ekim 2007, 13:23
Yeni Üye Grubu

No I havent. Bu sorun ya da çözüm olabilir?
Old 27 Ekim 2007, 13:36
Moderatör Grubu

Her zaman kötü amaçlı yazılım ekarte iyidir.

Kötü Amaçlı Yazılım Temizleme Kılavuzu

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından