![]() |
|
| |||
| |||
| Bu paket çan lappu indirme gerçek kötü deneyim oldu. normal ama sonra onun hiçbir yerde bulunabilir için indirir. süre o kadar var ki, ama sonra immediatly sonra indirme simgesi kaybolur gelen bir simge yoktur indiriyor i hv masaüstüne indirilen kaydederek çalıştı Seri No: 102207300324 os-Windows Vista lütfen lütfen yardım teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Genel Yazılım Sohbet forum taşındı.
| |||
| |||
| Microsoft Güncelleştirmeleri sitesini ziyaret edin ve emin olun her şey güncellenir. http://windowsupdate.microsoft.com/ |
|
| |||
| |||
| yazılımının güncel olduğunu. hiçbir sorunları. i da pencere de kapalı güvenlik duvarı geçiş denedi. i bir ileti pencereleri bazen bazı programlar kapalı engelledi alabilirim. bununla ilgisi olabilir? |
|
| |||
| |||
| Dosyayı için sürücü arama mı? Ne indirmeye çalışıyorsunuz? |
|
| |||
| |||
| i download bir şey yapmaya çalışıyorum. Şimdi bana çocuklar bu söyleyeyim. ne i indirmeyi deneyin, indirebilirsiniz başlarsa, eğer i bile simgesini ancak daha sonra indirme kaybolur simgesi tamamlandığında görünür Desktop programı örneğin kaydetmek için teşvik etmiştir. i için değil, hiçbir yerde aramak için çalıştı. şimdi ne yaptım flash disk başka bir bilgisayardan aynı dosyayı indirmek ve sonra benim laptop bağlayın ve programı çalıştırın ve normalde sorun takıldı. bu yüzden benim laptop yeni programlar da belli siteleri kurmak fakat sorunun İndirilen dosyayı cant yerde bulunabilir thats Bu pencere gibi herhangi bir indirme ile, Yahoo Messenger, herhangi bir resmi .... haberci oluyor eğer bu yardımcı olur bakın |
|
| |||
| |||
| Herhangi bir virüs tarama kaçtı mı? |
|
| |||
| |||
| No I havent. Bu sorun ya da çözüm olabilir? |
|
| |||
| |||
| |