![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я мав реальний поганий досвід із завантаженням у цьому lappu дзвони оновлення. що завантажується нормально, але тоді його ніде не було. Я намагався HV збереження завантажених файлів на робочому столі, у той час як він завантажує є іконка якої з'являється, але потім негайно після завантаження значок зникає серійний номер: 102207300324 ОС Windows Vista Прохання допомогти, будь ласка спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Переїхав у форумі General Software Чат.
| |||
| |||
| Відвідайте веб-сайт Microsoft Updates і переконайтеся, що всі оновлюється. http://windowsupdate.microsoft.com/ |
|
| |||
| |||
| програмне забезпечення в актуальному стані. ніяких питань. Я також спробував перемикання Брандмауер Windows Off також. Я отримую повідомлення, що Windows має перекрили деякі програми іноді. це могло бути нічого спільного з? |
|
| |||
| |||
| Ви шукали диску для файлів? Що ви намагаєтесь завантажити? |
|
| |||
| |||
| Я намагаюся завантажити що-небудь. Тепер дозвольте мені сказати вам хлопці цього. Все, що я намагаюся завантажити його, він починає викачувати, якщо в мене буде запропоновано зберегти програму, наприклад, в робочому столі, навіть значок з'являється, але потім, коли завершення завантаження значок зникає. Я намагався шукати його, але ніде. Тепер те, що я зробив, так це завантажити і той же файл з іншого комп'ютера, на мій флеш диска, а потім підключити його до свого ноутбука і запустити програму, і, встановлено правило, немає проблем. Так що мій ноутбук, установка нових програм, які він також очевидно завантаження, але проблема Thats нахиляє скачали файли можна знайти в будь-якому місці це відбувається з будь-якою завантаження, як Windows Messenger, Yahoo Messenger, будь-яка картина .... см. Якщо це допомагає |
|
| |||
| |||
| Ви побігли будь-який вірус сканує? |
|
| |||
| |||
| Я не гавань. це може бути проблема чи рішення? |
|
| |||
| |||
| |