![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз бях чул, че операционната система може да бъде поставен върху USB години. Искам да опитам и да си ОС на училище. Вярно ли е, че имате нужда да промените настройките на BIOS, за да го зареждане от USB? Също така, ако мога да се приведе в училище, всеки е с потребителски акаунт, който логове ги върху някаква мрежа. Ако аз бях сам OS, ще могат да влизат в тази сметка, или ще се мина с профила на ОС? Благодаря за всяка помощ.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя зависи от това как е настроен за зареждане, наистина. Повечето компютри ще отида напред и обувка от пръчка, но някои могат да изискват BIOS промени. Повечето училища администраторите няма да заключите определяне на BIOS все пак. Освен ако не сте голям палец карам, бих стик един Linux distro там. Не сборичкване със сметки, вероятно в мрежа ще работят добре с минимална настройка.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие няма да имате възможност за достъп до училището си сметка, тъй като домейни няма да бъде създаден и мрежата устройства няма да са картографирани.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи какъв ти е ИТ администраторите са подобни, ако те не заключване на BIOS, която ще трябва да се разминават с въглероден за всеки ИТ администратор Аз дойдох в в едно училище за заключване го, вероятно няма да могат да използват него, както ако те са прави, че те са вероятно също, че единственото възможно обувка е чрез ОС те имат върху машини, ако все пак те не са, тогава тя трябва да е възможно, обаче няма да бъде в състояние за да влезете в сметката ви има настройка там. Но също така имайте предвид, аз не знам как щастлив ИТ администраторите ще бъде, ако заредите своята собствена OS върху компютри.
| |||
| |||
| Ммм. Въз основа на това, което ви казват, е шанс, че: 1) Аз няма да можете да стартирате от моето USB на всички или 2) Мога да стартирате от USB, но моята не се използва моето училище сметка Цитат:
Ааа добре, предполагам, че е загубил предизвика тогава ...Благодаря за помощта на всички.
|
| |||
| |||
| Защо просто не опиташ? ... Или вие дори може да поиска от Техничари? |
|
| |||
| |||
| Тъй като има много малък шанс да не му работа, аз не мисля, че би било разумно да го направя, тъй като той ще е губене на време.
|
| |||
| |||
| Wouldent, които работят в грешки с драйвери, защото сте инсталирали ОС (операционна система) на друг компютър? |