![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar,
Slyšel jsem, že operační systém může být uveden na USB to. Chci to zkusit a přinést vlastní OS do školy. Je pravda, že budete muset změnit nastavení systému BIOS, aby bylo boot z USB? Také, když jsem se je uvést do školy, má každý uživatelský účet, který loguje je na nějaké síti. Pokud jsem použil vlastní OS, bych měl mít možnost přihlásit se do tohoto účtu, nebo bych se přilepil k účtu na OS? Díky za jakoukoli pomoc.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Záleží na tom, jak je nastaven boot pořadí, opravdu. Většina počítačů se jít dopředu a boot z nalepit, ale některé mohou vyžadovat změny systému BIOS. Většina školních administrátory nebude Zamknutí BIOS ačkoli.
Pokud nemáte velký palec řídit, já bych nalepit na Linux distro tam. Žádný problém s účetnictvím, pravděpodobně by se sítí funguje s minimálním nastavení.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ty by neměly mít přístup ke své škole v úvahu, protože v doménách nebudou nastavit a síťové disky ještě nebyla mapována.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Záleží, jaké jsou vaše IT správci jsou rádi, když zámek v BIOSu, které budu muset nesouhlasí s uhlíkem asi každý IT admin jsem potkat ve škole zamknout ji, pravděpodobně nebudou moci použít to, jako kdyby to udělal, že se pravděpodobně také jistotu, že jediným možným naběhnout je přes OS mají na strojích, pokud však nebylo, pak by mělo být možné, ale nebudete moci k přihlášení na účet máte nastavení tam. Ale také na paměti, nevím, jak rádi se správci IT by bylo, kdyby se vám nahrát si vlastní OS na počítačích.
|
|||
|
|||
|
Mmm. Na základě toho, co jste říkal, že je šance, že:
1) I nebudou schopny zavést systém z mého USB na všech nebo 2) Mohl jsem boot z USB, ale ne moje používat svůj účet školy Citace:
Ahh dobře, myslím, že je to zbytečná námaha pak ...Díky za pomoc všem.
|
|||
|
|||
|
Proč ne jenom zkusit? ...
Nebo můžete dokonce požádat techniky? |
|
|
|||
|
|||
|
Vzhledem k tomu, že existuje jen velmi málo, aby žádná náhoda, že pracují, já si nemyslím, že by bylo moudré to dělat, protože by to ztráta času.
|
|||
|
|||
|
Wouldent, které fungují na chyby s řidiči, protože jste nainstalovali OS (Operating System) na jiném počítači?
|