kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Telepítése operációs rendszer egy USB

Reply

Téma eszközök
Old Október 31, 2008, 00:08
Donor Group

Default Telepítése operációs rendszer egy USB

Szia,
Hallottam, hogy az operációs rendszer lehet az USB's. Szeretném kipróbálni, és hogy a saját OS iskolába. Igaz, hogy meg kell változtatni a BIOS-beállítások, hogy az USB-boot? Továbbá, ha én is annak érdekében, hogy az iskolába, mindenkinek van egy felhasználói fiók, amely naplófájlokhoz őket rá valamilyen hálózat. Ha én magam OS, akarom, hogy jelentkezzen be, hogy a számla, illetve lennék, beszorult a számla az OS?
Thanks for any help.
Old Október 31, 2008, 00:57
Donor Group

Ez attól függ, hogy az indítás azért van, tényleg. A legtöbb számítógép megy előre és boot ki a botot, de szükség lehet egyes BIOS változásokat. A legtöbb iskola admins nem zár le a BIOS-ban van.

Hacsak nincs egy hatalmas thumb drive, én maradok a Linux distro ott. Nincs vita az elszámolás, valószínűleg a hálózat működik bírság minimális beállítás.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Október 31, 2008, 02:20
Donor Group

Nem is kell lennie, hogy az iskolában, mert a domain számla nem jön létre, és a hálózati meghajtókat nem volna térképezni.

Asuming az iskolában, mint a miénk, és a korábbi iskolai napló, amelyben te vagy rá a diákok, az alkalmazottak, mannet (admin) tartományban, vagy "ez a számítógép."

My System: #

Processzor (ok):
Intel Q6600
Alaplap:
MSI P6N SLI V2
RAM memória:
Corsair 2GB DDR2 PC6400
Grafikus kártya (k):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Hangkártya:
Integrált 8 csatornás
Merevlemez (ek):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optikai meghajtó (k):
LG Lightscribe
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Wireless
Monitor (ok):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operációs rendszer (ek):
Windows XP SP3
Old Október 31, 2008, 02:30
Donor Group

Attól függ, milyen informatikai admins hasonló, ha nem zár ki a BIOS-t, amit meg nem ért egyet a szén körülbelül minden IT admin jöttem át az iskolát zár le, akkor valószínűleg nem fogják tudni használni úgy, mintha volna, akkor is valószínűleg csak akkor lehetséges, hogy a boot up keresztül az OS azok a gépek, ha azonban azok nem, akkor lehetővé kell tenni, de nem fogja tudni hogy jelentkezzen be a fiók van setup ott. De azt is szem előtt, nem tudom, mennyire boldog az IT admins lenne, ha a terhelést a saját OS-be a gépen.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Október 31, 2008, 03:05
Donor Group

Mmm. Alapul, amit a srácok mondván, van esélye, hogy:
1) Nem lehet elindítani a USB-én minden
vagy
2) tudtam indítani, de nem az én USB használatát iskolai számla

Idézet:
Originally Posted by tomthedrummer1992 View Post
Nem is kell lennie, hogy az iskolában, mert a domain számla nem jön létre, és a hálózati meghajtókat nem volna térképezni.

Asuming az iskolában, mint a miénk, és a korábbi iskolai napló, amelyben te vagy rá a diákok, az alkalmazottak, mannet (admin) tartományban, vagy "ez a számítógép."
Igen, én iskola ilyesmi. Van saját hálózati meghajtókat is, mint minden 30mb. Ó jól, azt hiszem ez egy elveszett okoz majd ...
Köszi a segítséget mindenkinek.
Old November 2, 2008, 03:10
Új tag Csoport

Miért nem próbálja ki? ...

Vagy még kérni a Számítógépfejek?
Old November 2, 2008, 04:35
Donor Group

Mivel nagyon kevés az esély, hogy nem működik, nem hiszem, hogy lenne bölcs csinálni, ahogy azt a idõpocsékolás.
Old Március 2, 2009, 16:50
Csoport tagja

Wouldent hogy beleszalad hibákat vezetők, mert a telepített operációs rendszer (Operating System) egy másik számítógépre?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Két operációs rendszer egy PC - Windows Vista és XP Dual Boot TenQ A Windows operációs rendszerek 1 11. február 2009 12:05
POST mondja Van 2 operációs rendszerek Arriflex A Windows operációs rendszerek 5 22. december 2007 17:25
Útmutatók 2 operációs rendszerek telepítése fishking General Chat szoftver 2 3. december 2007 07:10
Ingyenes operációs rendszerek Microsoft, Vista, XP, stb SocialWarfare A Windows operációs rendszerek 7 18. október 2007 04:44
Comparing operációs rendszerek! szuperrepülõ General Chat szoftver 4 24. április 2007 06:42
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.