![]() |
|
| |||
| |||
| הי, אני כבר שמעתי את זה במערכות הפעלה ניתן לשים של USB. אני רוצה לנסות ולהביא מערכת ההפעלה שלי לבית הספר. האם זה נכון שאתה צריך לשנות את הגדרות ה-BIOS לבצע אתחול זה מתוך כבל USB? כמו כן, אם הייתי מביא אותו לבית הספר, כל אדם יש לו חשבון משתמש אשר רושם אותם על גבי איזה רשת. אם הייתי הבעלים של מערכת ההפעלה שלי, האם אני יוכל להיכנס לחשבון זה, או הייתי להיות תקוע עם חשבון על מערכת ההפעלה? תודה על כל העזרה.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה תלוי איך את סדר האתחול מוגדר, באמת. במרבית המחשבים יהיה קדימה, האתחול מחוץ מקל, אבל קצת עשוי לדרוש שינויים ב-BIOS. רוב הספר מנהלים לא לנעול את ה-BIOS למרות. אלא אם כן יש לך כונן אגודל ענק, הייתי מקל של לינוקס על distro שם. בלי בעיות עם חשבונות, ככל הנראה ברשת יעבוד בסדר עם מינימלי של תוכנית ההתקנה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה לא יוכל לקבל גישה לחשבון שלך בבית הספר, כי לא יהיו תחומים להגדיר את הרשת ואת הכוננים לא היה ממופה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תלוי מה הם מנהלים את זה כאילו, אם הם עושים לנעול את ה-BIOS, אשר אני חייב להסכים עם פחמן בנושא, כל המידע Admin יש לי לפגוע בבית הספר לנעול את זה, אתה כנראה לא יוכלו להשתמש זה, כאילו הם עשו את זה, יש להם כנראה גם בטוח שנעשה את היחידה האפשרית היא באמצעות אתחול של מערכת ההפעלה יש להם את המכונות, אולם אם הם לא, אז זה צריך להיות אפשרי, אולם לא תוכל להיכנס לתוך החשבון יש לך שם של תוכנית ההתקנה. אבל גם לזכור, אני לא יודע איך ה-IT שמח מנהלים אם יהיה לטעון את מערכת ההפעלה על גבי מחשבים.
| |||
| |||
| מממ. על סמך מה אתם אומרים, יש סיכוי כי: 1) אני לא תהיה אפשרות אתחול מ USB שלי בכלל או 2) אני יכול לאתחל מ USB, אבל לא את הספר שלי להשתמש בחשבון ציטוט:
אהה טוב, אני מניח שזה גורם אחר כך אבודה ...תודה על העזרה של כולם.
|
| |||
| |||
| למה לא פשוט לנסות את זה? ... או אתה יכול אפילו לשאול את techies? |
|
| |||
| |||
| מאז יש מעט מאוד כדי לא סיכוי שזה עובד, אני לא חושב שזה יהיה חכם לעשות את זה, מכיוון שזה יהיה בזבוז של זמן.
|
| |||
| |||
| Wouldent כי להתנגש עם שגיאות הנהגים כי התקנת מערכת ההפעלה (מערכת הפעלה) במחשב אחר? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שתי מערכות הפעלה על מחשב אחד - Vista ו-Windows XP Dual Boot | TenQ | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 11th פברואר 2009 12:05 |
| POST אומר אני כבר יש לי 2 מערכות הפעלה | Arriflex | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 22 דצמבר 2007 17:25 |
| מדריכי התקנת 2 מערכות הפעלה | fishking | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 3rd דצמבר 2007 07:10 |
| חינם מערכות הפעלה של Microsoft, Vista, XP, וכו ' | SocialWarfare | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 18 אוקטובר 2007 04:44 |
| השוואה בין מערכות ההפעלה! | superfly | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 24 אפריל 2007 06:42 |
| שרשרת כלים | |
| |