![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Esmu dzirdējis, ka operētājsistēmu var laist USB's. Es gribu mēģināt un dot savu OS uz skolu. Vai tā ir taisnība, ka jums jāmaina BIOS uzstādījumi, lai padarītu to boot no USB? Arī tad, ja es, lai to skolu, katram ir lietotāja kontā, kas apaļkoku tos uz kādu no tīkla. Ja es izmantot savu OS, nebūtu es varēšu ieiet šajā kontā, vai man ir iestrēdzis ar kontu par OS? Thanks for any help.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas atkarīgs no boot rīkojums ir noteikts, tiešām. Lielākā daļa datoriem iet uz priekšu un boot pie stick, taču daži var būt vajadzīga BIOS izmaiņas. Lielākā daļa skolu admins nebūs atslēga nosaka BIOS though. Ja vien jums ir milzīgs īkšķi vadīt, I'd stick Linux distro ietekmējis. Nav problēmu ar pārskatiem, kas varētu tīklos strādā soda ar minimālu setup.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs nevarēsit piekļūt savam skolas vērā, jo jomas nebūtu izveidota un tīkla diskiem nebūs kartē.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas atkarīgs no tā, kādas ir jūsu IT admins ir līdzīgi, ja tie lock out BIOS, kas man būs nepiekrist ar oglekļa par katru IT admin Man ir saskārušies ar skolu nostiprināt to, jūs, iespējams, nebūs iespējams izmantot tā, it kā tie būtu darījuši, tiem ir iespējams arī nodrošinājām iespējams tikai boot up ir pa OS tiem uz mašīnām, ja tomēr tās nav, tad tas būtu iespējams, taču jūs nevarēsiet lai pieteiktos uz kontu jums ir setup there. Bet arī jāpatur prātā, es nezinu, cik laimīgs IT admins būtu, ja jūs pievienojat savu OS uz datoriem.
| |||
| |||
| Mmm. Pamatojoties uz to you guys saka, pastāv iespēja, ka: 1) I nevarēs palaist no mana USB visos vai 2) es varētu palaist no mana USB bet neizmantot manu skolu kontu Quote:
Ahh labi, es domāju, tas ir zaudējis iemesls tam ...Paldies par palīdzību visiem.
|
| |||
| |||
| Kāpēc ne tikai mēģināt to? ... Vai jūs varētu pat uzdot Tehniķi? |
|
| |||
| |||
| Tā kā ir ļoti maz izredžu tā strādā, es nedomāju, ka būtu saprātīgi darīt, kā tas būtu laika izšķiešana.
|
| |||
| |||
| Wouldent ka uzskriet kļūdas ar šoferi, jo instalējot OS (Operating System) uz cita datora? |
![]() |
|
| Bookmarks |