![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Am auzit că sistemele de operare pot fi puse pe USB lui. Vreau sa incerc si aduce propriul meu sistem de operare de la şcoală. Este adevărat că aveţi nevoie pentru a schimba setările BIOS pentru a face boot de pe un USB? De asemenea, dacă ar fi să-l aduc la şcoală, toată lumea are un cont de utilizator care jurnalele le pe un fel de reţea. Dacă am propriul meu sistem de operare folosit, mi-ar fi capabil să vă înregistraţi în contul respectiv, sau mi-ar fi ramas cu contul de pe sisteme de operare? Multumesc pentru orice ajutor.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aceasta depinde de modul în care se stabileşte ordinea de bootare, de fapt. Cele mai multe calculatoare se va merge mai departe şi de boot de pe stick, dar unii ar putea necesita modificarea BIOS-ului. Cei mai mulţi administratori de şcoală nu se va bloca în jos, deşi a BIOS-ului. Cu excepţia cazului în care aveţi un imens thumb drive, mi-ar lipi un Linux distro pe acolo. Nu hassle cu conturi, probabil ca ar fi de lucru în reţea bine cu minim de instalare.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu nu ar trebui să aibă acces în şcoală pentru că nu ar fi de domenii, înfiinţat şi de reţea vor conduce nu au fost cartografiate.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Depinde ce vă Administratori IT sunt ca, în cazul în care acestea fac de blocare a BIOS-ului, care va trebui să-I nu sunt de acord cu privire la carbon, la fiecare IT admin am întâlnit într-o şcoală de blocare-te, tu, probabil, nu va trebui să poată utiliza aceasta, ca în cazul în care acestea au făcut ca, pe care le-au făcut, probabil, de asemenea, asiguraţi-vă că doar boot-up este posibil, prin sisteme de operare pe care le-au pe maşini, cu toate acestea, dacă acestea nu au, atunci ar trebui să fie posibil, cu toate acestea nu va fi posibilă pentru a conecta la contul pe care le-aţi setup acolo. Dar, de asemenea, trebuie avut în vedere, nu ştiu cât de fericit IT administratori ar fi dacă vă încărcaţi propriile sisteme de operare pe calculator.
| |||
| |||
| Mmm. Se bazează pe ceea ce voi spune, există o şansă ca: 1) Eu nu va putea să boot-mea de la USB la toate sau 2) am putut de boot de la meu USB, dar nu-mi folosesc contul şcoală Citat:
Ahh bine, cred ca este o cauză pierdută, atunci ...Multumesc pentru ajutor tuturor.
|
| |||
| |||
| De ce nu doar încerci? ... Sau ai putea chiar să ceară techies? |
|
| |||
| |||
| Deoarece există foarte puţine şanse de a nu-l de lucru, nu cred că ar fi înţelept să faci, cum ar fi o pierdere de timp.
|
| |||
| |||
| Wouldent care se execută în erori cu driver-ele pentru că aţi instalat OS (sistemul de operare) pe un alt computer? |
![]() |
|
| Marcaje |