menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Inštalácia operačných systémov na USB

Reply

Thread Tools
Old 31 októbra 2008, 00:08
Darcu Skupina

Default Inštalácia operačných systémov na USB

Nazdar,
Počul som, že operačný systém môže byť uvedený na USB to. Chcem to skúsiť a priniesť vlastné OS do školy. Je pravda, že budete musieť zmeniť nastavenia systému BIOS, aby bolo boot z USB? Tiež, keď som sa uviesť ich do školy, má každý užívateľský účet, ktorý loguje je na nejakej sieti. Ak som použil vlastné OS, by som mal mať možnosť prihlásiť sa do tohto účtu, alebo by som sa prilepil k účtu na OS?
Vďaka za akúkoľvek pomoc.
Old 31 októbra 2008, 00:57
Darcu Skupina

Záleží na tom, ako je nastavený boot poradí, naozaj. Väčšina počítačov sa ísť dopredu a boot z nalepit, ale niektoré môžu vyžadovať zmeny systému BIOS. Väčšina školských administrátorov nebude Zablokovanie BIOS hoci.

Ak nemáte veľký palec riadiť, já bych nalepit na Linux distro tam. Žiadny problém s účtovníctvom, pravdepodobne by sa sietí funguje s minimálnym nastavenia.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 31 októbra 2008, 02:20
Darcu Skupina

Ty by nemali mať prístup k svojej škole do úvahy, pretože v doménách nebudú nastaviť a sieťové disky ešte nebola mapovaná.

Asuming vašej škole, ako je ten náš a môj predchádzajúci škole, keď ste buď prihlásiť na študenta, zamestnanca, mannet (admin) domény alebo 'Tento počítač'.

Môj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základná doska:
MSI P6N SLI V2
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & ToughPower 750W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Bezdrôtové
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operačný systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 31 októbra 2008, 02:30
Darcu Skupina

Záleží, aké sú vaše IT správcovia sú radi, keď zámok v BIOSu, ktoré budem musieť nesúhlasí s uhlíkom asi každý IT admin som stretnúť v škole zamknout ju, pravdepodobne nebudú môcť použiť to, ako keby to urobil, že sa pravdepodobne tiež istotu, že jediným možným naběhnout je cez OS majú na strojoch, ak však nebolo, potom by malo byť možné, ale nebudete môcť na prihlásenie na účet máte nastavenie tam. Ale tiež na pamäti, nevím, jak radi sa správcovia IT by bolo, keby sa vám nahrať si vlastné OS na počítačoch.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 31 októbra 2008, 03:05
Darcu Skupina

Mmm. Na základe toho, čo ste říkal, že je šanca, že:
1) I nebudú schopné zaviesť systém z môjho USB na všetkých
alebo
2) Mohol som boot z USB, ale nie moje používať svoj účet školy

Citácia:
Pôvodne Poslal tomthedrummer1992 View Post
Ty by nemali mať prístup k svojej škole do úvahy, pretože v doménách nebudú nastaviť a sieťové disky ešte nebola mapovaná.

Asuming vašej škole, ako je ten náš a môj predchádzajúci škole, keď ste buď prihlásiť na študenta, zamestnanca, mannet (admin) domény alebo 'Tento počítač'.
Áno, moja škola je rád. Máme vlastné sieťové disky taky, 30MB, ako každý. Ahh dobre, myslím, že je to zbytočná námaha potom ...
Vďaka za pomoc všetkým.
Old 2 novembra 2008, 03:10
Nový člen skupiny

Prečo nie len skúsiť? ...

Alebo môžete dokonca požiadať techniky?
Old 2 novembra 2008, 04:35
Darcu Skupina

Vzhľadom k tomu, že existuje len veľmi málo, aby žiadna náhoda, že pracujú, já si nemyslím, že by bolo múdre to robiť, pretože by to strata času.
Old 2.března 2009, 16:50
Člen Skupina

Wouldent, ktoré fungujú na chyby s vodičmi, pretože ste nainštalovali OS (Operating System) na inom počítači?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Dva operačné systémy na jednom PC - Windows Vista a XP Duální Zavádzacia TenQ Operačné systémy Windows 1 11. február 2009 12:05
POST mi hovorí, já mám 2 operačné systémy Arriflex Operačné systémy Windows 5 22. december 2007 17:25
Sprievodcovia inštaláciou 2 Operačné systémy fishking Všeobecné Software Chat 2 3. decembra 2007 07:10
Voľný Operačné systémy od spoločnosti Microsoft, Vista, XP, atď SocialWarfare Operačné systémy Windows 7 18. októbra 2007 04:44
Porovnávanie operačných systémov! superflu Všeobecné Software Chat 4 24. apríla 2007 06:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.