![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Počul som, že operačný systém môže byť uvedený na USB to. Chcem to skúsiť a priniesť vlastné OS do školy. Je pravda, že budete musieť zmeniť nastavenia systému BIOS, aby bolo boot z USB? Tiež, keď som sa uviesť ich do školy, má každý užívateľský účet, ktorý loguje je na nejakej sieti. Ak som použil vlastné OS, by som mal mať možnosť prihlásiť sa do tohto účtu, alebo by som sa prilepil k účtu na OS? Vďaka za akúkoľvek pomoc.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Záleží na tom, ako je nastavený boot poradí, naozaj. Väčšina počítačov sa ísť dopredu a boot z nalepit, ale niektoré môžu vyžadovať zmeny systému BIOS. Väčšina školských administrátorov nebude Zablokovanie BIOS hoci. Ak nemáte veľký palec riadiť, já bych nalepit na Linux distro tam. Žiadny problém s účtovníctvom, pravdepodobne by sa sietí funguje s minimálnym nastavenia.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ty by nemali mať prístup k svojej škole do úvahy, pretože v doménách nebudú nastaviť a sieťové disky ešte nebola mapovaná.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Záleží, aké sú vaše IT správcovia sú radi, keď zámok v BIOSu, ktoré budem musieť nesúhlasí s uhlíkom asi každý IT admin som stretnúť v škole zamknout ju, pravdepodobne nebudú môcť použiť to, ako keby to urobil, že sa pravdepodobne tiež istotu, že jediným možným naběhnout je cez OS majú na strojoch, ak však nebolo, potom by malo byť možné, ale nebudete môcť na prihlásenie na účet máte nastavenie tam. Ale tiež na pamäti, nevím, jak radi sa správcovia IT by bolo, keby sa vám nahrať si vlastné OS na počítačoch.
| |||
| |||
| Mmm. Na základe toho, čo ste říkal, že je šanca, že: 1) I nebudú schopné zaviesť systém z môjho USB na všetkých alebo 2) Mohol som boot z USB, ale nie moje používať svoj účet školy Citácia:
Ahh dobre, myslím, že je to zbytočná námaha potom ...Vďaka za pomoc všetkým.
|
| |||
| |||
| Prečo nie len skúsiť? ... Alebo môžete dokonca požiadať techniky? |
|
| |||
| |||
| Vzhľadom k tomu, že existuje len veľmi málo, aby žiadna náhoda, že pracujú, já si nemyslím, že by bolo múdre to robiť, pretože by to strata času.
|
| |||
| |||
| Wouldent, ktoré fungujú na chyby s vodičmi, pretože ste nainštalovali OS (Operating System) na inom počítači? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dva operačné systémy na jednom PC - Windows Vista a XP Duální Zavádzacia | TenQ | Operačné systémy Windows | 1 | 11. február 2009 12:05 |
| POST mi hovorí, já mám 2 operačné systémy | Arriflex | Operačné systémy Windows | 5 | 22. december 2007 17:25 |
| Sprievodcovia inštaláciou 2 Operačné systémy | fishking | Všeobecné Software Chat | 2 | 3. decembra 2007 07:10 |
| Voľný Operačné systémy od spoločnosti Microsoft, Vista, XP, atď | SocialWarfare | Operačné systémy Windows | 7 | 18. októbra 2007 04:44 |
| Porovnávanie operačných systémov! | superflu | Všeobecné Software Chat | 4 | 24. apríla 2007 06:42 |
| Thread Tools | |
| |