мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Инсталација оперативног система на УСБ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31. Сеп 2008, 00:08
Донаторска Група

Default Инсталација оперативног система на УСБ

Здраво,
Чуо сам да могу оперативни системи се стави на УСБ-у. Желим да покушамо да донесе свој оперативни систем у школу. Да ли је тачно да је потребно да промените поставке БИОС-а да га покрене са УСБ? Такође, ако ми је да га доведе до школе, свако има кориснички налог који их пријављује на неку мрежу. Ако сам користио мој оперативни систем, да ли ћу моћи да се пријавите на тај рачун, или бих се заглавио са рачуна на оперативни систем?
Хвала за било какву помоћ.
Old 31. Сеп 2008, 00:57
Донаторска Група

То зависи од тога колико је покретачки би скуп, стварно. Већина рачунара ће ићи напред и боот офф штапа, али неки могу захтевати промене БИОС-а. Већина школа администратори неће закључати иако БИОС-а.

Осим ако имате огромну палца диск, ја бих штап Линукс дистрибуција на тамо. Без муке са рачунима, највероватније ће радити фино умрежавање уз минималну инсталацију.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 31. Сеп 2008, 02:20
Донаторска Група

Ти не би био у могућности да приступите свом налогу школу јер домена не би се поставити и мрежу погона неће бити мапиран.

Асуминг ваше школе као што је наша и моја претходна школу где вам се пријавите на било ученика, особља, маннет (Админ) домен или "овог рачунара.

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел К6600
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли в2
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ6400 гусар
Графичка картица (е):
КСФКС НВИДИА 8600ГТС 512МБ
Соунд Цард:
Интегрисани 8 канала
Тврди диск (и):
Самсунг 320ГБ С-АТА 7200рпм
Оптички погон (е):
ЛГ Лигхтсцрибе
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран & Тоугхпоуер 750У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Уирелесс
Монитор (е):
Самсунг Сынцмастер 931БУ 19 "
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Профессионал СП3
Old 31. Сеп 2008, 02:30
Донаторска Група

То зависи од тога шта ваш ИТ администратори су се допада, ако не закључава из БИОС-а, што ћу морати да се слажете са угљен-о, свака информатику администратора сам наићи у школи закључавање га, вероватно нећете моћи да користите као, ако они то, вероватно су направили сигурни да се могуће само за покретање система је преко оперативног система су на машине, али ако нису, онда би требало да буде могуће, међутим, нећете моћи да се пријавите на налог за подешавање које сте тамо. Али, такође имајте на уму, не знам како драго ИТ администратори ће бити ако учитате свој оперативни систем на рачунарима.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 31. Сеп 2008, 03:05
Донаторска Група

Ммм. На основу онога што момци говоре, постоји могућност да:
1) нећу моћи да се покрене са УСБ-моје све
или
2) сам могао да покрене са мог УСБ-а не користи мој налог школа

Куоте:
Оригиналлы Постед бы томтхедруммер1992 View Post
Ти не би био у могућности да приступите свом налогу школу јер домена не би се поставити и мрежу погона неће бити мапиран.

Асуминг ваше школе као што је наша и моја претходна школу где вам се пријавите на било ученика, особља, маннет (Админ) домен или "овог рачунара.
Да, моја школа је тако. Имамо превише сопствену мрежу погона, као и 30МБ сваки. Ахх добро, мислим да је то узрок онда изгубио ...
Хвала на помоћи свима.
Old 2. Мар 2008, 03:10
Нови члан групе

Зашто не пробати? ...

Или, можете чак да питате Техничко особље?
Old 2. Мар 2008, 04:35
Донаторска Група

Будући да постоји врло мало или нимало шансе за то раде, не мислим да би било мудро да се то уради, јер би било губљење времена.
Old 2. Апр 2009, 16:50
Мембер Гроуп

Уоулдент који раде на грешке са драјверима, јер сте инсталирали оперативни систем (оперативни систем) на другом рачунару?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Два Оперативни системи на једном ПЦ - Уиндоус Виста и КСП Дуал Боот ТенК Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 11 фебруар 2009 12:05
ПОСТАВИ рећи мене Имам 2 Оперативни системи Аррифлекс Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 22 децембар 2007 17:25
Водичи инсталирате Оперативни системи 2 фисхкинг Уопштено Софтуаре Цхат 2 3 децембар 2007 07:10
Бесплатни оперативни системи компаније Мицрософт, Видик, КСП, етц СоциалУарфаре Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 18 октобар 2007 04:44
Поређење оперативних система! суперфлы Уопштено Софтуаре Цхат 4 24 април 2007 06:42
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц