![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Чуо сам да могу оперативни системи се стави на УСБ-у. Желим да покушамо да донесе свој оперативни систем у школу. Да ли је тачно да је потребно да промените поставке БИОС-а да га покрене са УСБ? Такође, ако ми је да га доведе до школе, свако има кориснички налог који их пријављује на неку мрежу. Ако сам користио мој оперативни систем, да ли ћу моћи да се пријавите на тај рачун, или бих се заглавио са рачуна на оперативни систем? Хвала за било какву помоћ.
__________________ ХИ:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То зависи од тога колико је покретачки би скуп, стварно. Већина рачунара ће ићи напред и боот офф штапа, али неки могу захтевати промене БИОС-а. Већина школа администратори неће закључати иако БИОС-а. Осим ако имате огромну палца диск, ја бих штап Линукс дистрибуција на тамо. Без муке са рачунима, највероватније ће радити фино умрежавање уз минималну инсталацију.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти не би био у могућности да приступите свом налогу школу јер домена не би се поставити и мрежу погона неће бити мапиран.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То зависи од тога шта ваш ИТ администратори су се допада, ако не закључава из БИОС-а, што ћу морати да се слажете са угљен-о, свака информатику администратора сам наићи у школи закључавање га, вероватно нећете моћи да користите као, ако они то, вероватно су направили сигурни да се могуће само за покретање система је преко оперативног система су на машине, али ако нису, онда би требало да буде могуће, међутим, нећете моћи да се пријавите на налог за подешавање које сте тамо. Али, такође имајте на уму, не знам како драго ИТ администратори ће бити ако учитате свој оперативни систем на рачунарима.
| |||
| |||
| Ммм. На основу онога што момци говоре, постоји могућност да: 1) нећу моћи да се покрене са УСБ-моје све или 2) сам могао да покрене са мог УСБ-а не користи мој налог школа Куоте:
Ахх добро, мислим да је то узрок онда изгубио ...Хвала на помоћи свима.
|
| |||
| |||
| Зашто не пробати? ... Или, можете чак да питате Техничко особље? |
|
| |||
| |||
| Будући да постоји врло мало или нимало шансе за то раде, не мислим да би било мудро да се то уради, јер би било губљење времена.
|
| |||
| |||
| Уоулдент који раде на грешке са драјверима, јер сте инсталирали оперативни систем (оперативни систем) на другом рачунару? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Два Оперативни системи на једном ПЦ - Уиндоус Виста и КСП Дуал Боот | ТенК | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 11 фебруар 2009 12:05 |
| ПОСТАВИ рећи мене Имам 2 Оперативни системи | Аррифлекс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 22 децембар 2007 17:25 |
| Водичи инсталирате Оперативни системи 2 | фисхкинг | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 3 децембар 2007 07:10 |
| Бесплатни оперативни системи компаније Мицрософт, Видик, КСП, етц | СоциалУарфаре | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 18 октобар 2007 04:44 |
| Поређење оперативних система! | суперфлы | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 24 април 2007 06:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |