![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Bu işletim sistemlerinde koymak mümkün olabilir duymuşsunuzdur USB's. Denemek ve okula kendi işletim sistemi getirmek istiyorum. Is it bu BIOS ayarlarını değiştirmek için bir USB den boot yapmak gerekir doğru mu? Eğer vardı Ayrıca, okul için getirmek için, herkes bu ağ bir tür üzerine onları günlükleri bir kullanıcı hesabı var. Eğer, bu hesaba giriş yapmanız veya olabileceğini ben OS üzerinde hesap sıkışıp olacağını kendi işletim sistemi kullanılacak? Thanks for any help.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu nasıl boot emrini, gerçekten set bağlıdır. Çoğu bilgisayar öncesinde ve önyükleme Değneğin çıkmak, ancak bazı BIOS değişiklikleri gerektirebilir. En çok okul yöneticileri de BIOS kilitleyebilirsiniz değildir. Siz büyük bir parmak sürücü varsa, orada bir Linux dağıtımınız sopa ediyorum. Hesapları ile hiçbir zorluk, büyük olasılıkla ağ minimum kurulum ile iyi şekilde çalışmaya devam eder.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunun nedeni, etki alanları ve kurmak olmaz ağ sürücüleri eşlenen have been siz okul hesabına erişmek mümkün olmaz.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer ben karbon ile ilgili her BT bir okulda dışarı kilit üzerinden gelen yönetici katılmıyorum hangi olacaktır BIOS, lokavt DO IT BT yöneticileri gibi ne olduğunu, bağımlı muhtemelen kullanmak durumunda bunun gibi, eğer ki, onlar belki de emin tek olası açılış uydurmazdık yaptım bu makinelerde var OS ile, eğer Ancak bunlar da varsa, o zaman, bununla birlikte durumunda mümkün olmaz Orada kurulum var hesap üzerine oturum açın. De göz önüne aldığımızda, nasıl eğer bilgisayarlar üzerine kendi işletim sistemi yükleme IT yöneticileri olacak mutlu bilmiyorum taşımaktadır.
| |||
| |||
| Mmm. Ne siz dayanarak, bir şans olduğunu söyleyerek bu: 1) Ben açılış için USB tüm ne olmaz veya Benim USB 2) ben önyükleme ama okul hesap kullanmayın Alıntı:
Ahh iyi, ben bir kayıp neden sonra's tahmin ...Yardım herkese teşekkürler.
|
| |||
| |||
| Neden sadece bir deneyin ... Hatta Teknoloji sorabilirsiniz? |
|
| |||
| |||
| Bu yana çok hiçbir çalışma şansı çok az, I olarak zaman kaybı olacağını da bunu yapmak için, akıllı olacağını sanmıyorum.
|
| |||
| |||
| Wouldent bu sürücü hataları girmek, çünkü farklı bir bilgisayarda OS (İşletim Sistemi) kurulu? |
![]() |
|
| Bookmarks |