![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я чув, що операційні системи можуть бути поставлені на USB's. Я хочу, щоб спробувати привести свою ОС до школи. Вірно чи, що вам необхідно змінити налаштування BIOS, щоб зробити його завантаження з USB? Крім того, якщо б я, щоб привести його до школи, кожна людина має облікового запису користувача, який реєструє їх на якусь мережу. Якби я використав свої власні ОС, я буду мати можливість увійти в цей обліковий запис, або б я застряг з моїм обліковим записом на ОС? Спасибо за будь-яку допомогу.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це залежить від того, як встановити порядок завантаження, правда. Більшість комп'ютерів будуть йти вперед і завантажитися з палицею, але деякі можуть зажадати зміни BIOS. Більшість адміністраторів шкіл, не буде блокувати хоча BIOS. Якщо у вас немає величезного диска великим пальцем, я б Stick дистрибутивом Linux там. Немає клопоту з рахунків, ймовірно, мережі будуть чудово працювати з мінімальною установки.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви не зможете отримати доступ до вашого рахунку школу, тому що домени не будуть створені і мережеві диски не буде нанесено на карту.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це залежить від ІТ-адміністратори, як, якщо вони блокування BIOS, які я не згоден з вуглецем приблизно кожні ІТ-адміністратора я зустрічав у школі блокування його, ви, імовірно, не зможе використати його, ніби вони це зробили, вони, ймовірно, також упевнений, можливо тільки завантаження здійснюється через ОС вони роблять на машинах, якщо ж це не так, то це має бути можливим, однак ви не зможете для входу на рахунку у вас є налаштування. А також мати на увазі, я не знаю, як щасливі ІТ-адміністраторам буде, якщо ви завантажуєте власну ОС на комп'ютери.
| |||
| |||
| Ммм. Підставі того, що ви, хлопці, кажуть, є шанс, що: 1) Я не буду мати можливість завантаження з USB моїх на всіх або 2) Я можу завантажитися з моєї USB, але не використовувати мій рахунок школи Цитата:
Ах так, я думаю, він безнадійний тоді ...Дякуємо за допомогу всім.
|
| |||
| |||
| Чому б не спробувати? ... Або ви могли б навіть запитати технарі? |
|
| |||
| |||
| Оскільки існує дуже мало шансів немає його працювати, я не думаю, що було б доцільно, щоб це зробити, як це було б марною тратою часу.
|
| |||
| |||
| Wouldent що виникнуть помилки з драйверами, тому що ви встановлена операційна система (ОС) на інший комп'ютер? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Двома операційними системами на одному ПК - Windows Vista і XP Dual Boot | TenQ | Операційні системи Windows | 1 | 11 лютого 2009 12:05 |
| POST говорить мені, у мене 2 операційні системи | Arriflex | Операційні системи Windows | 5 | 22 грудня 2007 17:25 |
| Guides установкою 2 операційні системи | fishking | General Software чат | 2 | 3 грудня 2007 07:10 |
| Безкоштовні операційні системи від Microsoft, Vista, XP, і т.д. | SocialWarfare | Операційні системи Windows | 7 | 18 жовтня 2007 04:44 |
| Порівняння операційних систем! | Superfly | General Software чат | 4 | 24 квітня 2007 06:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |