менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Установка операційної системи на USB

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 жовтня 2008, 00:08
Донор групи

Default Установка операційної системи на USB

Привіт,
Я чув, що операційні системи можуть бути поставлені на USB's. Я хочу, щоб спробувати привести свою ОС до школи. Вірно чи, що вам необхідно змінити налаштування BIOS, щоб зробити його завантаження з USB? Крім того, якщо б я, щоб привести його до школи, кожна людина має облікового запису користувача, який реєструє їх на якусь мережу. Якби я використав свої власні ОС, я буду мати можливість увійти в цей обліковий запис, або б я застряг з моїм обліковим записом на ОС?
Спасибо за будь-яку допомогу.
Old 31 жовтня 2008, 00:57
Донор групи

Це залежить від того, як встановити порядок завантаження, правда. Більшість комп'ютерів будуть йти вперед і завантажитися з палицею, але деякі можуть зажадати зміни BIOS. Більшість адміністраторів шкіл, не буде блокувати хоча BIOS.

Якщо у вас немає величезного диска великим пальцем, я б Stick дистрибутивом Linux там. Немає клопоту з рахунків, ймовірно, мережі будуть чудово працювати з мінімальною установки.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 31 жовтня 2008, 02:20
Донор групи

Ви не зможете отримати доступ до вашого рахунку школу, тому що домени не будуть створені і мережеві диски не буде нанесено на карту.

Asuming ваша школа, як наш, і мої попередні школа якої ви або увійти на студентів, співробітників, Маннета (адміністратор) домена або "цього комп'ютера".

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 31 жовтня 2008, 02:30
Донор групи

Це залежить від ІТ-адміністратори, як, якщо вони блокування BIOS, які я не згоден з вуглецем приблизно кожні ІТ-адміністратора я зустрічав у школі блокування його, ви, імовірно, не зможе використати його, ніби вони це зробили, вони, ймовірно, також упевнений, можливо тільки завантаження здійснюється через ОС вони роблять на машинах, якщо ж це не так, то це має бути можливим, однак ви не зможете для входу на рахунку у вас є налаштування. А також мати на увазі, я не знаю, як щасливі ІТ-адміністраторам буде, якщо ви завантажуєте власну ОС на комп'ютери.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 31 жовтня 2008, 03:05
Донор групи

Ммм. Підставі того, що ви, хлопці, кажуть, є шанс, що:
1) Я не буду мати можливість завантаження з USB моїх на всіх
або
2) Я можу завантажитися з моєї USB, але не використовувати мій рахунок школи

Цитата:
Спочатку Написав tomthedrummer1992 View Post
Ви не зможете отримати доступ до вашого рахунку школу, тому що домени не будуть створені і мережеві диски не буде нанесено на карту.

Asuming ваша школа, як наш, і мої попередні школа якої ви або увійти на студентів, співробітників, Маннета (адміністратор) домена або "цього комп'ютера".
Так, моя школа подібного. У нас є власні мережеві диски теж, як 30mb кожна. Ах так, я думаю, він безнадійний тоді ...
Дякуємо за допомогу всім.
Old 2 листопада 2008, 03:10
Нові члени групи

Чому б не спробувати? ...

Або ви могли б навіть запитати технарі?
Old 2 листопада 2008, 04:35
Донор групи

Оскільки існує дуже мало шансів немає його працювати, я не думаю, що було б доцільно, щоб це зробити, як це було б марною тратою часу.
Old 2 березня 2009, 16:50
Член групи

Wouldent що виникнуть помилки з драйверами, тому що ви встановлена операційна система (ОС) на інший комп'ютер?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Двома операційними системами на одному ПК - Windows Vista і XP Dual Boot TenQ Операційні системи Windows 1 11 лютого 2009 12:05
POST говорить мені, у мене 2 операційні системи Arriflex Операційні системи Windows 5 22 грудня 2007 17:25
Guides установкою 2 операційні системи fishking General Software чат 2 3 грудня 2007 07:10
Безкоштовні операційні системи від Microsoft, Vista, XP, і т.д. SocialWarfare Операційні системи Windows 7 18 жовтня 2007 04:44
Порівняння операційних систем! Superfly General Software чат 4 24 квітня 2007 06:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.