по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Интернет прокси софтуер

Reply

Нишка Инструменти
Old 16-ти май 2008 г., 06:27
Новите държави Група

Default Интернет прокси софтуер

Здравейте, аз да настроите интернет за училище и потребителите ще имат индивидуален достъп. Има ли начин за запис на това, което гледате в интернет, блокиране на сайтове и съдържание, както и обвързване на време тя е била достъпна за потребителя. Съществуват много софтуерни там, но би искал да се отбележи в правилната посока.

Благодарности
Old 16-ти май 2008 г., 07:20
Администратор Група

Един темата на същата тема, моля.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16-ти май 2008 г., 11:01
Модератор Група

Wingate

Вие вероятно ще искате някаква прокси сървър, за да управлява всичко, излизат и идващ инча Кое е това, което е Wingate.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 16-ти май 2008 г., 11:05
Номер на групата

Можете да си купите софтуер или свалени keylogging свободни такива, но са ограничени в това, което рекорд. Той е това, което ми направи старото училище
Old 20 Май 2008, 02:31
Новите държави Група

Благодарим ви за отговора. Ще гледам в wingate опция и keylogging. Ще споделите ли как тя отива.

Съжалявам за забавено отговор. Off работа по понеделник.
Old 20 Май 2008, 10:46
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от bigyin View Post
Благодарим ви за отговора. Ще гледам в wingate опция и keylogging. Ще споделите ли как тя отива.

Съжалявам за забавено отговор. Off работа по понеделник.
Ако може да оправдае разходите за Wingate, че е един много хубав начин да го направите. Мисля, че те не евтино образователни лицензия, както е добре.

Имам го употребявали преди за младежки клуб и той отиде много добре. Той се използва също и в моето училище.

Начинът, по който тя е създадена е, че всички от интернет идва през него. То трябва да се движат по своя собствена кутия.

Винаги, когато nything пита за нещо в Интернет, че ще се опита да ги заверява. Ако те не са allready удостоверили, че ще им дам изскачащото да въведете потребителско име и парола. След това те да имат достъп в зависимост от това какви са техните права.

Вие може да има различни групи за потребителски имена и дефиниране на разрешения за групата на групова основа. Съдържанието филтриране, вградена в него е добро, както и ще блокира сайтове, в зависимост от това какво искате да блокирате.

Също така е добре, защото там е никакъв начин да се избегне това, вие не можете да получите на интернет без удостоверяване с него за разлика от местните системи за наблюдение.

Аз съм много сигурен, че също така поддържа регистрите на точно какви страници потребители са посетили така че можете да проверите това, ако е необходимо.

Ако тя е прекалено скъпо, или не това, което, след като може да търсите за Linux базирани защитна стена / прокси.

Smoothwall идва в ума първото и е моето лично любими allthough съществуват други налични.

Има много addins, което можете да поставите в началото на Smoothwall като DansGuardian които ще филтрира dodgey / нежелана уебсайтовете, но той не е толкова щепсела и да играе като Wingate и не толкова добри, при удостоверяване на потребителя. Въпреки, че аз съм сигурен има addons, че ще получи същия functionaity от нея, както Wingate.

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc