![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте, аз да настроите интернет за училище и потребителите ще имат индивидуален достъп. Има ли начин за запис на това, което гледате в интернет, блокиране на сайтове и съдържание, както и обвързване на време тя е била достъпна за потребителя. Съществуват много софтуерни там, но би искал да се отбележи в правилната посока.
Благодарности |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Един темата на същата тема, моля.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Wingate
Вие вероятно ще искате някаква прокси сървър, за да управлява всичко, излизат и идващ инча Кое е това, което е Wingate.
|
|
|||
|
|||
|
Можете да си купите софтуер или свалени keylogging свободни такива, но са ограничени в това, което рекорд. Той е това, което ми направи старото училище
|
|
|
|||
|
|||
|
Благодарим ви за отговора. Ще гледам в wingate опция и keylogging. Ще споделите ли как тя отива.
Съжалявам за забавено отговор. Off работа по понеделник. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Имам го употребявали преди за младежки клуб и той отиде много добре. Той се използва също и в моето училище. Начинът, по който тя е създадена е, че всички от интернет идва през него. То трябва да се движат по своя собствена кутия. Винаги, когато nything пита за нещо в Интернет, че ще се опита да ги заверява. Ако те не са allready удостоверили, че ще им дам изскачащото да въведете потребителско име и парола. След това те да имат достъп в зависимост от това какви са техните права. Вие може да има различни групи за потребителски имена и дефиниране на разрешения за групата на групова основа. Съдържанието филтриране, вградена в него е добро, както и ще блокира сайтове, в зависимост от това какво искате да блокирате. Също така е добре, защото там е никакъв начин да се избегне това, вие не можете да получите на интернет без удостоверяване с него за разлика от местните системи за наблюдение. Аз съм много сигурен, че също така поддържа регистрите на точно какви страници потребители са посетили така че можете да проверите това, ако е необходимо. Ако тя е прекалено скъпо, или не това, което, след като може да търсите за Linux базирани защитна стена / прокси. Smoothwall идва в ума първото и е моето лично любими allthough съществуват други налични. Има много addins, което можете да поставите в началото на Smoothwall като DansGuardian които ще филтрира dodgey / нежелана уебсайтовете, но той не е толкова щепсела и да играе като Wingate и не толкова добри, при удостоверяване на потребителя. Въпреки, че аз съм сигурен има addons, че ще получи същия functionaity от нея, както Wingate.