![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem pro nastavení internetu pro školy a uživatelé budou mít jednotlivé přihlášeních. Existuje způsob, jak zaznamenávat, co hledají na internetu, blokování stránek a obsahu, a propojit doby, kdy byl přístup k uživateli. Existuje spousta software tam ale chce uvést na správném směru. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeden vlákno na stejné téma, prosím.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wingate Ty jsi asi bude chtít nějaký proxy server zvládat všechno ven a přichází palců Jaké je to, co je Wingate.
|
| |||
| |||
| Můžete si koupit keylogging nebo software stáhnout zdarma, ale ty jsou omezeny na to, co rekord. Je to mé staré školy, co udělat |
|
| |||
| |||
| díky za vaše odpovědi. I'll podívat do Wingate volba a keylogging. I'll ať víte, jak to chodí. Omlouváme se za pozdní odpověď. Z práce v pondělí. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Jsem použil pro mládež před klub a to šlo velmi dobře. Používá se také na mé škole. Způsob, jak je nastavit, aby všichni na internetu je v jeho prostřednictvím. Je to běh na vlastní pole. Kdykoliv nything zeptá na něco přes internet, že se pokusí ověřit nich. Pokud nejsou allready autentizovány bude dát jim odlepeného zadat uživatelské jméno a heslo. Pak mají přístup v závislosti na tom, co jsou jejich práva. Můžete mít různé skupiny pro uživatelská jména a definovat oprávnění pro skupinu za skupinách. K filtrování obsahu postavené na to je dobrý, jak dobře a bude blokovat stránky v závislosti na tom, co chcete blokován. Je také dobré, protože neexistuje způsob, jak se vyhnout, můžete získat na internetu bez ověřování s ním na rozdíl od místních monitorovacích systémů. Jsem si jistá, že to také vede protokoly přesně to, co uživatelé navštívených stránek, takže můžete zkontrolovat, že v případě potřeby. Pokud je to příliš drahé, nebo ne to, co po vás mohl dívat na Linux založené firewallu / proxy. Smoothwall přichází na mysl je moje první a osobní oblíbené allthough existují jiné dostupné. Existuje spousta doplňky, které můžete umístit na začátek Smoothwall rád, že se bude DansGuardian odfiltrovávat dodgey / nechtěné webové stránky, ale není jako plug and play jako Wingate a ne tak dobrý, na ověření uživatele. Ačkoli jsem si jist, že jsou addony, které budou mít stejný functionaity z toho, jak Wingate.
__________________ serverguy |