![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω να στήσετε ένα σχολείο για το Διαδίκτυο και οι χρήστες θα έχουν ξεχωριστές συνδέσεις. Υπάρχει τρόπος καταγραφής αυτό που ψάχνουν σε σχετικά με το διαδίκτυο, το κλείδωμα τοποθεσίες και το περιεχόμενο, και θα συνδέει το χρόνο που ήταν προσβάσιμο στο χρήστη. Υπάρχει πολλή λογισμικού έξω εκεί, αλλά θα ήθελε να επισημάνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ένα νήμα το ίδιο θέμα σε παρακαλώ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wingate Είσαι μάλλον θα θέλει κάποιο είδος διακομιστή μεσολάβησης για να διαχειριστεί τα πάντα και θα προέρχονται in. Ποιο είναι το τι είναι Wingate.
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να αγοράσετε keylogging ή να κατεβάσετε δωρεάν το λογισμικό, αλλά αυτές είναι περιορισμένες σε ό, τι καταγράφει. Είναι ό, τι παλιό μου σχολείο γίνει |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα εξετάσει τη δυνατότητα και το Wingate keylogging. Θα σας ενημερώσω πώς πηγαίνει. Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Off εργασίας τη Δευτέρα. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Έχω χρησιμοποιηθεί πριν για τη νεολαία σύλλογο και πήγε πολύ καλά. Χρησιμοποιείται επίσης στο σχολείο μου. Ο τρόπος που δημιουργήθηκε είναι ότι όλες οι έρχεται στο internet μέσα από αυτό. Πρέπει να λειτουργούν με τη δική του θέση. Όποτε nything ζητά κάτι μέσω του Διαδικτύου, θα προσπαθήσουν να τη γνησιότητα τους. Αν δεν είναι γνήσιες allready θα τους δώσει ένα αναδυόμενο να πληκτρολογήσουν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Τότε θα έχουν πρόσβαση ανάλογα με το ποια είναι τα δικαιώματά τους. Μπορείτε να έχετε διάφορες ομάδες για τα ονόματα χρηστών και να ορίσετε δικαιώματα για μια ομάδα ανά ομάδα. Το περιεχόμενο φιλτραρίσματος ενσωματωθεί είναι καλό, αλλά και θα μπλοκάρει χώρους, ανάλογα με το τι θέλετε μπλοκάρεται. Είναι επίσης καλό, επειδή δεν υπάρχει τρόπος για να αποφευχθεί αυτό, δεν μπορείτε να πάρετε στο διαδίκτυο, χωρίς με αυτό που επικυρώνει αντίθετα με τα τοπικά συστήματα παρακολούθησης. Είμαι πολύ σίγουρος ότι θα διατηρεί επίσης κορμούς του ακριβώς ό, τι οι χρήστες έχουν επισκεφθεί σελίδες ώστε να μπορείτε να ελέγξετε ότι αν χρειαστεί. Εάν είναι πολύ ακριβά ή τι δεν είναι, αφού θα μπορούσε να αναζητήσει μια νέα βάση το Linux firewall / proxy. Smoothwall έρχεται πρώτα στο μυαλό και είναι η προσωπική μου αγαπημένη allthough υπάρχουν άλλα διαθέσιμα. Υπάρχουν πολλές Addins μπορείτε να το βάλετε στην κορυφή των Smoothwall όπως DansGuardian ότι θα φιλτραριστούν dodgey / ανεπιθύμητες τοποθεσίες, αλλά δεν είναι τόσο plug and play, όπως και το Wingate δεν ως καλή στο χρήστη. Αν και είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν addons που θα έχουν την ίδια functionaity από την ως Wingate.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Hardware & Software αναγκαία για την παροχή Internet, υπηρεσία φαξ; | knightriser | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 1η Ιουλ 2009 05:33 |
| Τρόπος δημιουργίας ενός Internet Proxy - Επτά Proxies; | ashaiba | Γενικά Λογισμικό Chat | 19 | 3η Νοε 2008 13:07 |
| RE: ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης | simon1990 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 1η Μαρ 2008 15:32 |
| Browser Proxy | ashaiba | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 5 | 18 Φεβ 2008 04:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |