manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Proxy Software Internet

Reply

Thread Tools
Old 16 svi 2008, 06:27
Novi član grupe

Default Proxy Software Internet

Hi, Ive 'je za podesiti za školu, a korisnici će imati pojedinačne prijave. Postoji li neki način snimanja, koji su to gledate na internetu, blokiranje web stranice i sadržaj, vrijeme i povezujući je pogledana se korisniku. Ima puno od softver vanjska strana ima, ali bi željeli da se ukazao u pravom smjeru.

Hvala
Old 16 svi 2008, 07:20
Administrator Group

Jedna nit po istoj temi molim vas.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 svi 2008, 11:01
Moderator / ica grupe

Wingate

Ti si vjerojatno idući u ištanje nekakvu proxy poslužitelj za upravljanje svemu izlazak i dolazi u. Wingate Koji je ono što jest.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 16 svi 2008, 11:05
Donatorska Grupa

Možete kupiti keylogging softveru ili preuzmite besplatan, ali oni su ograničeni na ono što su snimili. To je ono što moj stari školski učinio
Old 20 svi 2008, 02:31
Novi član grupe

Hvala na odgovorima. Ja ću gledati u wingate opciju i keylogging. Ja ću pustiti da znate kako to ide.

Ispričavamo se zbog kasnog odgovora. Off raditi na ponedjeljak.
Old 20 svi 2008, 10:46
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by bigyin View Post
Hvala na odgovorima. Ja ću gledati u wingate opciju i keylogging. Ja ću pustiti da znate kako to ide.

Ispričavamo se zbog kasnog odgovora. Off raditi na ponedjeljak.
Ako može opravdati troškove Wingate je to vrlo lijep način za to. Mislim da su to jeftinije obrazovnih dozvola as well.

Ja sam ga prije koristili za omladinski klub i otišao vrlo dobro. Također se koristi u mojoj školi.

Način na koji je podešen da se sve internet dolazi preko njega. Potrebno je pokrenuti na vlastitu kutiju.

Kad god nything pita za bilo što preko interneta će se pokušati autentičnost njih. Ako nisu allready ovjerena da će im dati da popup upišite korisničko ime i zaporku. Onda oni imaju pristup ovisno o tome što su njihova prava.

Možete imati različite skupine za korisnička imena i definirati dozvole na skupinu po skupinu osnovi. Filtriranje sadržaja ugrađene u je dobar, ali i da će blokirati web stranice, ovisno o tome što želite blokiran.

Također je dobar, jer ne postoji način izbjegavanja ga ne možete dobiti na internet bez autentičnosti s njega za razliku od s lokalnim monitoring sustavi.

Ja sam ljepušan siguran također čuva logove i upravo ono što korisnici su posjetili stranice tako da možete provjeriti da li je potrebno.

Ako je preskupo ili ne, nakon što ste mogli tražiti Linux temeljen firewall / proxy.

Smoothwall dolazi u obzir prvo i moja osobna omiljena je allthough postoji drugi dostupni.

Postoji puno addins možete staviti na vrh Smoothwall kao DansGuardian koji će filtrirati dodgey / neželjenim web stranicama, ali nije kao plug and play kao Wingate a ne kao dobri autentikaciju korisnika. Iako sam siguran da postoje addons će dobiti iz istog functionaity kao Wingate.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Hardver i softver potrebna za pružanje Internet Service Fax? knightriser Networking, Modemi & VoIP 0 1. srpnja 2009 05:33
Kako stvoriti Internet Proxy - Sedam proxije? ashaiba Općenito Software Chat 19 3. studeni 2008 13:07
RE: proxy postavke simon1990 Web Browsers & FTP Klijenti 2 1. ožujak 2008 15:32
Browser Proxy ashaiba Web Browsers & FTP Klijenti 5 18. veljača 2008 04:17
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.