![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, Ive 'je za podesiti za školu, a korisnici će imati pojedinačne prijave. Postoji li neki način snimanja, koji su to gledate na internetu, blokiranje web stranice i sadržaj, vrijeme i povezujući je pogledana se korisniku. Ima puno od softver vanjska strana ima, ali bi željeli da se ukazao u pravom smjeru. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedna nit po istoj temi molim vas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wingate Ti si vjerojatno idući u ištanje nekakvu proxy poslužitelj za upravljanje svemu izlazak i dolazi u. Wingate Koji je ono što jest.
|
| |||
| |||
| Možete kupiti keylogging softveru ili preuzmite besplatan, ali oni su ograničeni na ono što su snimili. To je ono što moj stari školski učinio |
|
| |||
| |||
| Hvala na odgovorima. Ja ću gledati u wingate opciju i keylogging. Ja ću pustiti da znate kako to ide. Ispričavamo se zbog kasnog odgovora. Off raditi na ponedjeljak. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja sam ga prije koristili za omladinski klub i otišao vrlo dobro. Također se koristi u mojoj školi. Način na koji je podešen da se sve internet dolazi preko njega. Potrebno je pokrenuti na vlastitu kutiju. Kad god nything pita za bilo što preko interneta će se pokušati autentičnost njih. Ako nisu allready ovjerena da će im dati da popup upišite korisničko ime i zaporku. Onda oni imaju pristup ovisno o tome što su njihova prava. Možete imati različite skupine za korisnička imena i definirati dozvole na skupinu po skupinu osnovi. Filtriranje sadržaja ugrađene u je dobar, ali i da će blokirati web stranice, ovisno o tome što želite blokiran. Također je dobar, jer ne postoji način izbjegavanja ga ne možete dobiti na internet bez autentičnosti s njega za razliku od s lokalnim monitoring sustavi. Ja sam ljepušan siguran također čuva logove i upravo ono što korisnici su posjetili stranice tako da možete provjeriti da li je potrebno. Ako je preskupo ili ne, nakon što ste mogli tražiti Linux temeljen firewall / proxy. Smoothwall dolazi u obzir prvo i moja osobna omiljena je allthough postoji drugi dostupni. Postoji puno addins možete staviti na vrh Smoothwall kao DansGuardian koji će filtrirati dodgey / neželjenim web stranicama, ali nije kao plug and play kao Wingate a ne kao dobri autentikaciju korisnika. Iako sam siguran da postoje addons će dobiti iz istog functionaity kao Wingate.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Hardver i softver potrebna za pružanje Internet Service Fax? | knightriser | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 1. srpnja 2009 05:33 |
| Kako stvoriti Internet Proxy - Sedam proxije? | ashaiba | Općenito Software Chat | 19 | 3. studeni 2008 13:07 |
| RE: proxy postavke | simon1990 | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 1. ožujak 2008 15:32 |
| Browser Proxy | ashaiba | Web Browsers & FTP Klijenti | 5 | 18. veljača 2008 04:17 |
| Thread Tools | |
| |