פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

תוכנות אינטרנט פרוקסי

Reply

שרשרת כלים
Old 16 במאי 2008, 06:27
קבוצת חברות חדשות

Default תוכנות אינטרנט פרוקסי

היי, ביצעתי את תוכנית ההתקנה של Internet עבור הספר ואת המשתמשים יצטרכו כניסות נפרדות. האם יש דרך להקליט את מה שהם מסתכלים באינטרנט, חסימת אתרים ותוכן, וכן קישור בין הזמן שזה גישה למשתמש. יש הרבה תוכנות שם, אבל רוצה להיות הצביע בכיוון הנכון.

תודה
Old 16 במאי 2008, 07:20
מנהל קבוצת

פתיל לכל אחד באותו נושא בבקשה.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 במאי 2008, 11:01
מנהל קבוצת

וינגייט

אתה כנראה רוצה ללכת כלשהי של שרת ה-proxy כדי לנהל את כל מה שמתרחש מחוץ למערכת מוכשר וזה מה הוא וינגייט.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 16 במאי 2008, 11:05
קבוצת תורמים

אתה יכול לקנות או להוריד תוכנה keylogging בחינם אבל אלו מוגבלים במה שהם הרשומה. זה מה שנעשה בבית הספר הישן שלי
Old 20 במאי 2008, 02:31
קבוצת חברות חדשות

תודה על תגובות. אני יהיה לבדוק את האפשרות וינגייט ואת keylogging. אני נודיע לך איך זה הולך.

סליחה על האיחור בתשובה. מחוץ לעבודה על יום שני.
Old 20 במאי 2008, 10:46
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bigyin View Post
תודה על תגובות. אני יהיה לבדוק את האפשרות וינגייט ואת keylogging. אני נודיע לך איך זה הולך.

סליחה על האיחור בתשובה. מחוץ לעבודה על יום שני.
אם אתה יכול להצדיק את העלות של וינגייט הוא מאוד נחמד דרך לעשות את זה. אני חושב שהם עושים זולה חינוכית רישיון גם כן.

אני השתמשתי בה לפני בשביל מועדון הנוער וזה הלך טוב מאוד. כמו כן נעשה שימוש בבית הספר שלי.

הדרך היא להגדיר את כל זה נכנס לאינטרנט דרך אותו. זה חייב להופיע בפני עצמה התיבה.

בכל פעם nything מבקש משהו באינטרנט זה ינסה לאמת אותם. אם הם לא allready אימות הוא יתן להם קופץ להקליד שם משתמש וסיסמה. אז יש להם גישה תלוי מה הזכויות שלהם.

ניתן ליצור קבוצות של משתמשים שונים ולהגדיר הרשאות קבוצה לכל קבוצה בנפרד. סינון תוכן מובנית היא טובה גם כן ו יחסמו אתרי תלוי מה אתה רוצה לחסום.

זה גם טוב, כי אין דרך למנוע את זה, לא תוכל לקבל באינטרנט, בלי authenticating עם זאת, שלא כמו עם מערכות ניטור מקומיות.

אני די בטוח שזה גם שומר ביומנים של דפי למשתמשים בדיוק מה ביקרו כך תוכל לבדוק את זה אם יש צורך.

אם הוא יקר או לא מה שאתה יכול לאחר לך לחפש מבוסס לינוקס חומת אש / פרוקסי.

Smoothwall בא המוח בראש שלי אישי מועדף allthough יש אחרים הזמינים.

יש הרבה addins אתה יכול לשים על גבי Smoothwall כמו DansGuardian כי יהיה לסנן dodgey / אתרים לא רצויים אבל זה לא Plug and Play כמו וינגייט ולא כפי טוב אימות המשתמש. למרות שאני בטוח שישנן addons כי תקבל את אותה מחוץ לזה functionaity כמו וינגייט.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
חומרה ותוכנה נדרשים לספק שירות אינטרנט פקס? knightriser רישות, מודמים & VoIP 0 ב -1 ליולי 2009 05:33
כיצד ליצור אינטרנט פרוקסי - שבע Proxies? ashaiba כללי תוכנות צ 'אט 19 3rd נובמבר 2008 13:07
RE: הגדרות ה-proxy simon1990 דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 2 ב -1 מרץ 2008 15:32
הדפדפן פרוקסי ashaiba דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 5 18 פבר 2008 04:17
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.