![]() |
|
| |||
| |||
| היי, ביצעתי את תוכנית ההתקנה של Internet עבור הספר ואת המשתמשים יצטרכו כניסות נפרדות. האם יש דרך להקליט את מה שהם מסתכלים באינטרנט, חסימת אתרים ותוכן, וכן קישור בין הזמן שזה גישה למשתמש. יש הרבה תוכנות שם, אבל רוצה להיות הצביע בכיוון הנכון. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פתיל לכל אחד באותו נושא בבקשה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| וינגייט אתה כנראה רוצה ללכת כלשהי של שרת ה-proxy כדי לנהל את כל מה שמתרחש מחוץ למערכת מוכשר וזה מה הוא וינגייט.
|
| |||
| |||
| אתה יכול לקנות או להוריד תוכנה keylogging בחינם אבל אלו מוגבלים במה שהם הרשומה. זה מה שנעשה בבית הספר הישן שלי |
|
| |||
| |||
| תודה על תגובות. אני יהיה לבדוק את האפשרות וינגייט ואת keylogging. אני נודיע לך איך זה הולך. סליחה על האיחור בתשובה. מחוץ לעבודה על יום שני. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני השתמשתי בה לפני בשביל מועדון הנוער וזה הלך טוב מאוד. כמו כן נעשה שימוש בבית הספר שלי. הדרך היא להגדיר את כל זה נכנס לאינטרנט דרך אותו. זה חייב להופיע בפני עצמה התיבה. בכל פעם nything מבקש משהו באינטרנט זה ינסה לאמת אותם. אם הם לא allready אימות הוא יתן להם קופץ להקליד שם משתמש וסיסמה. אז יש להם גישה תלוי מה הזכויות שלהם. ניתן ליצור קבוצות של משתמשים שונים ולהגדיר הרשאות קבוצה לכל קבוצה בנפרד. סינון תוכן מובנית היא טובה גם כן ו יחסמו אתרי תלוי מה אתה רוצה לחסום. זה גם טוב, כי אין דרך למנוע את זה, לא תוכל לקבל באינטרנט, בלי authenticating עם זאת, שלא כמו עם מערכות ניטור מקומיות. אני די בטוח שזה גם שומר ביומנים של דפי למשתמשים בדיוק מה ביקרו כך תוכל לבדוק את זה אם יש צורך. אם הוא יקר או לא מה שאתה יכול לאחר לך לחפש מבוסס לינוקס חומת אש / פרוקסי. Smoothwall בא המוח בראש שלי אישי מועדף allthough יש אחרים הזמינים. יש הרבה addins אתה יכול לשים על גבי Smoothwall כמו DansGuardian כי יהיה לסנן dodgey / אתרים לא רצויים אבל זה לא Plug and Play כמו וינגייט ולא כפי טוב אימות המשתמש. למרות שאני בטוח שישנן addons כי תקבל את אותה מחוץ לזה functionaity כמו וינגייט.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חומרה ותוכנה נדרשים לספק שירות אינטרנט פקס? | knightriser | רישות, מודמים & VoIP | 0 | ב -1 ליולי 2009 05:33 |
| כיצד ליצור אינטרנט פרוקסי - שבע Proxies? | ashaiba | כללי תוכנות צ 'אט | 19 | 3rd נובמבר 2008 13:07 |
| RE: הגדרות ה-proxy | simon1990 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | ב -1 מרץ 2008 15:32 |
| הדפדפן פרוקסי | ashaiba | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 5 | 18 פבר 2008 04:17 |
| שרשרת כלים | |
| |