mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Interneto Proxy Programinė įranga

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 16, 2008, 06:27
Naujas Narys

Default Interneto Proxy Programinė įranga

Hi, I've sukonfigūruoti internetą mokykloje ir vartotojai turės atskirus Įėjimai. Ar įrašyti tai ko jie ieško ne internete, blokuoja svetaines ir turinio, kaip ir susiejimas laiką ji buvo atvertas vartotojui. Yra programinės įrangos ten daug, bet norėtų būti nukreiptas teisinga linkme.

Ačiū
Old Gegužė 16, 2008, 07:20
Administrator Grupė

Vienas gija per pačią temą prašom.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gegužė 16, 2008, 11:01
Moderatorius Grupė

Wingate

Jūs tikriausiai norės kai Proxy serverio Rūšiuoti valdyti viską, kas išeina, ir dar in Kuri yra kas WinGate.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Gegužė 16, 2008, 11:05
Donorų grupės

Galite įsigyti keylogging programinė įranga arba atsisiųsti nemokamai, o yra tik tie, kas jos rezultatai. It's what my old school padaryta
Old Gegužė 20, 2008, 02:31
Naujas Narys

Ačiū už jūsų atsakymus. I'll pažvelgti į WinGate galimybe ir keylogging. I'll let you know how it goes.

Atsiprašome už pavėluotą atsakymą. Off darbą pirmadienį.
Old Gegužė 20, 2008, 10:46
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by bigyin View Post
Ačiū už jūsų atsakymus. I'll pažvelgti į WinGate galimybe ir keylogging. I'll let you know how it goes.

Atsiprašome už pavėluotą atsakymą. Off darbą pirmadienį.
Jeigu galite pagrįsti Wingate kaina tai labai puikus būdas tai daryti. Manau, jie pigiau mokymo licenciją taip pat.

Aš jį naudojo anksčiau, jaunimo klubas, ir ji atėjo labai gerai. Jis taip pat naudojamas ne mano mokykloje.

Būdu ji yra sukurta, kad visi iš interneto ateina per ją. Ji turi vykdyti savo lange.

Kai nything prašo ką nors per internetą jis bandys atpažinti juos. Jei jie nėra biuletenio autentiškumą jis duos jiems iškylančių langų į tipo vardą ir slaptažodį. Tada jie turi galimybę priklausomai nuo to, ką jų teises.

Galite turėti skirtingas grupes vardai ir apibrėžti teises į kiekvienoje grupėje, grupės pagrindu. Content Filtering statomi į ją taip pat gerai ir bus blokuoti svetaines, priklausomai nuo to, ką norite užblokuoti.

Taip pat gerai, nes nėra būdas išvengti to, jūs negalite gauti internetu be autentiškumo su ja skirtingai nuo vietos stebėsenos sistemas.

Aš tikiu ji taip pat veda rąstų ką puslapių vartotojai apsilankė kad būtų galima patikrinti, ar reikia.

Jei tai per brangu, ar ne, ką jūs po to galima ieškoti Linux based firewall / proxy.

Smoothwall ateina į galvą, pirmas ir yra mano asmeninė favorite allthough yra ir kitų turimą.

Yra daug addins galite patalpinti viršuje Smoothwall kaip DansGuardian kad bus nufiltruoti dodgey / nepageidaujamus tinklalapius, tačiau tai nėra taip "plug and play kaip Wingate ir ne taip gerai autentiškumo. Nors aš tikiu, kad yra priedai, kurie bus gauti pačią functionaity iš jo, kaip Wingate.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Aparatinė ir programinė įranga būtina suteikti interneto Fax Service? knightriser Networking, Modems & VoIP 0 1 liepa 2009 05:33
Kaip sukurti interneto Proxy - Septyni proxy? ashaiba BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 19 3 lapkritis 2008 13:07
Re: proxy simon1990 Naršyklėms & FTP Klientai 2 1 kovas 2008 15:32
Proxy Browser ashaiba Naršyklėms & FTP Klientai 5 18 vasaris 2008 04:17
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.