![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, I've sukonfigūruoti internetą mokykloje ir vartotojai turės atskirus Įėjimai. Ar įrašyti tai ko jie ieško ne internete, blokuoja svetaines ir turinio, kaip ir susiejimas laiką ji buvo atvertas vartotojui. Yra programinės įrangos ten daug, bet norėtų būti nukreiptas teisinga linkme. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vienas gija per pačią temą prašom.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wingate Jūs tikriausiai norės kai Proxy serverio Rūšiuoti valdyti viską, kas išeina, ir dar in Kuri yra kas WinGate.
|
| |||
| |||
| Galite įsigyti keylogging programinė įranga arba atsisiųsti nemokamai, o yra tik tie, kas jos rezultatai. It's what my old school padaryta |
|
| |||
| |||
| Ačiū už jūsų atsakymus. I'll pažvelgti į WinGate galimybe ir keylogging. I'll let you know how it goes. Atsiprašome už pavėluotą atsakymą. Off darbą pirmadienį. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš jį naudojo anksčiau, jaunimo klubas, ir ji atėjo labai gerai. Jis taip pat naudojamas ne mano mokykloje. Būdu ji yra sukurta, kad visi iš interneto ateina per ją. Ji turi vykdyti savo lange. Kai nything prašo ką nors per internetą jis bandys atpažinti juos. Jei jie nėra biuletenio autentiškumą jis duos jiems iškylančių langų į tipo vardą ir slaptažodį. Tada jie turi galimybę priklausomai nuo to, ką jų teises. Galite turėti skirtingas grupes vardai ir apibrėžti teises į kiekvienoje grupėje, grupės pagrindu. Content Filtering statomi į ją taip pat gerai ir bus blokuoti svetaines, priklausomai nuo to, ką norite užblokuoti. Taip pat gerai, nes nėra būdas išvengti to, jūs negalite gauti internetu be autentiškumo su ja skirtingai nuo vietos stebėsenos sistemas. Aš tikiu ji taip pat veda rąstų ką puslapių vartotojai apsilankė kad būtų galima patikrinti, ar reikia. Jei tai per brangu, ar ne, ką jūs po to galima ieškoti Linux based firewall / proxy. Smoothwall ateina į galvą, pirmas ir yra mano asmeninė favorite allthough yra ir kitų turimą. Yra daug addins galite patalpinti viršuje Smoothwall kaip DansGuardian kad bus nufiltruoti dodgey / nepageidaujamus tinklalapius, tačiau tai nėra taip "plug and play kaip Wingate ir ne taip gerai autentiškumo. Nors aš tikiu, kad yra priedai, kurie bus gauti pačią functionaity iš jo, kaip Wingate.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Aparatinė ir programinė įranga būtina suteikti interneto Fax Service? | knightriser | Networking, Modems & VoIP | 0 | 1 liepa 2009 05:33 |
| Kaip sukurti interneto Proxy - Septyni proxy? | ashaiba | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 19 | 3 lapkritis 2008 13:07 |
| Re: proxy | simon1990 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | 1 kovas 2008 15:32 |
| Proxy Browser | ashaiba | Naršyklėms & FTP Klientai | 5 | 18 vasaris 2008 04:17 |
| Temos įrankiai | |
| |