![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, I've setup internets skolas un lietotājiem, kam ir individuāla logons. Vai ir veids, kā ieraksta, ko viņi meklē internetā, bloķēšana vietu un saturu, un saistot laikā tā bija pieejama līdz lietotājam. Ir daudz programmu, kas tur, bet vēlētos jānorāda šajā pareizajā virzienā. Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viens pavediens par pašu tēmu, lūdzu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wingate Jūs droši vien vēlaties sava veida proxy serveri, lai pārvaldītu visu izbeigs un nāk iekšā Kurš ir tas, kas Wingate ir.
|
| |||
| |||
| Jūs varat iegādāties keylogging programmatūru vai lejupielādēt bez tiem, bet ir ierobežots, kādā tās reģistrē. Tas ir tas, ko mana vecā skola izdarīt |
|
| |||
| |||
| paldies par jūsu atbildēm. Es izpētīt Wingate iespēju un keylogging. Es jums zināt, kā tas notiek. Atvainojos par novēlotu atbildi. Off darbu pirmdien. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Man ir lietojuši pirms par jauniešu klubu, un tas gāja ļoti labi. To lieto arī savas skolas. Veidā tā ir izveidota, ka visiem interneta nāk caur to. Tai darboties savā kastē. Kad vien nything prasa kaut ko vairāk nekā internetā to mēģinās apliecināt tos. Ja tie nav allready autentiskums tas dos viņiem popup tipiem lietotājvārdu un paroli. Tad tie ir pieejami atkarībā no tā, kādas ir viņu tiesības. Jums var būt dažādas grupas, lietotājvārdus un definēt aujas grupas katrā grupā atsevišķi. Satura filtrēšanu iebūvēts tā ir laba, cik labi un bloķēs vietām atkarībā no tā, ko vēlaties bloķēts. Tas ir arī labs, jo nav izvairīties no tā veidā, jūs nevarat saņemt par internetā bez autentiskumu ar to pretēji ar vietējo uzraudzības sistēmu. Esmu diezgan pārliecināts, ka tā arī glabā apaļkokiem tieši to lapu lietotājiem ir apmeklējis, lai jūs varētu pārbaudīt, ka no ja nepieciešams. Ja tas ir pārāk dārgi vai nē, ko jūs pēc tam jūs varētu meklēt Linux balstās firewall / proxy. Smoothwall nāk prātā vispirms, un manu personīgo mīļākais allthough ir arī citas pieejamas. Ir daudz addins jums var likt virsū Smoothwall kā DansGuardian kas filtrēt dodgey / nevēlamas mājas lapas, bet tas nav tik plug and play, kā Wingate un ne tik labi pie lietotāja autentifikācija. Lai gan es esmu pārliecināts, ka tur ir addons, kas saņems pats functionaity no tā, kā Wingate.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |