![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, I've skonfigurować internet dla szkoły, a użytkownicy będą posiadać indywidualne logowania. Czy istnieje sposób na nagrywanie tego, co patrząc na na stronie internetowej, blokowanie stron i treści, a także powiązanie czas był dostępny dla użytkownika. Istnieje wiele programów, ale obecnie nie chciałaby podkreślić we właściwym kierunku. Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeden wątek na ten temat proszę.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wingate You're going to prawdopodobnie ma jakiś serwer proxy do zarządzania wszystko wychodziło i najbliższych cala Jakie jest to, co jest Wingate.
|
| |||
| |||
| Możesz kupić keylogging oprogramowania lub pobrać bezpłatny, ale są one ograniczone w jaki rekord. To co my old school zrobić |
|
| |||
| |||
| dzięki za odpowiedzi. I'll zbadanie możliwości Wingate i keylogging. I'll let you know how it goes. Przepraszamy za zwłokę w odpowiedzi. Wyłącz pracy w poniedziałek. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Użyłem go przed klub dla młodzieży i udał się bardzo dobrze. Jest również używana w mojej szkole. Sposób, w jaki została ona utworzona jest to, że wszystkie z Internetu znajduje się w jej ramach. To musi działać na własną polu. Ilekroć nything prosi o coś przez internet będzie ona dążyć do ich uwierzytelnienia. Jeżeli nie są one poświadczone allready będzie im okienko wpisać nazwę użytkownika i hasło. Następnie mają one dostęp w zależności od tego, co ich praw. Możesz mieć różne nazwy użytkowników i grup dla określenia uprawnień do grupy na podstawie grupy. Zawartość filtrowanie wbudowane jest ona dobra, jak również będzie blokować witryny w zależności od tego, co chcesz zablokowany. Jest to również dobre, ponieważ nie ma sposobu unikania go, nie można uzyskać na stronie internetowej bez uwierzytelniania z nim inaczej niż z lokalnych systemów monitoringu. Jestem całkiem pewny także prowadzi rejestry dokładnie to, co użytkownicy mają odwiedzanych stron, dzięki czemu można sprawdzić, że w razie potrzeby. Jeżeli jest to zbyt kosztowne i nie są po to, czego można szukać Linuksa oparta zapory / serwera proxy. SmoothWall przychodzi na myśl pierwsza i jest mój osobisty ulubiony allthough istnieją inne dostępne. Istnieje wiele Addins możesz umieścić na górze SmoothWall jak DansGuardian które odfiltrowywania dodgey / niechcianych witryn, ale to nie jest tak jak Plug and Play Wingate, a nie jako dobry w uwierzytelniania użytkownika. Choć jestem pewien, że istnieją dodatki się tym samym functionaity obecnie jako Wingate.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |