mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Software-ul de Internet Proxy

Reply

Thread Tools
Old 16 mai 2008, 06:27
Noile state Group

Default Software-ul de Internet Proxy

Buna, am sa configuram internet pentru o şcoală şi de utilizatorii vor avea individuale de Log on. Există o modalitate de înregistrare a ceea ce se uita la ei pe internet, blocarea site-uri şi de conţinut, şi conectarea la ora la care a fost accesate de catre utilizator. Există o mulţime de software-ul pe acolo, dar ar dori să fie indicat în direcţia cea bună.

Mulţumesc
Old 16 mai 2008, 07:20
Administrator Group

Un fir de pe acelaşi subiect va rog.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 16 mai 2008, 11:01
Moderator Group

Wingate

Esti, probabil, o să vrea un fel de server proxy pentru a gestiona totul merge afară şi provenind inch Ce este ceea ce este Wingate.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 16 mai 2008, 11:05
Grupul de donator

Puteţi cumpăra keylogging a software-ului sau a descărca gratuit cele dar sunt limitate în ceea ce ei record. Este ceea ce mi vechi făcut şcoală
Old 20 mai 2008, 02:31
Noile state Group

Vă mulţumim pentru răspunsurile. Voi privi în Wingate opţiune şi keylogging. Nu vom lăsa să ştii cum merge treaba.

Ne pare rău pentru întârziere răspuns. Oprit de lucru de pe o zi de luni.
Old 20 mai 2008, 10:46
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de bigyin View Post
Vă mulţumim pentru răspunsurile. Voi privi în Wingate opţiune şi keylogging. Nu vom lăsa să ştii cum merge treaba.

Ne pare rău pentru întârziere răspuns. Oprit de lucru de pe o zi de luni.
Dacă se poate justifica costul Wingate este un mod foarte frumos de a face aceasta. Cred că au făcut mai ieftin de învăţământ de licenţă, de asemenea.

Am folosit-o înainte de tineret pentru un club si a mers foarte bine. Este folosit, de asemenea, la şcoala mea.

Din cauza modului în care este instituit este că tot de la internet în vine prin ea. Ea trebuie să se execute pe propria cutie.

Ori de câte ori nything cere ceva pe internet, va încerca să le autentifica. Dacă acestea nu sunt autentificate allready va da-le un pop-up de tip într-un nume de utilizator şi parola. Apoi, la care au acces în funcţie de ceea ce sunt drepturile lor.

Puteţi avea diferite grupuri de utilizatori şi definirea permisiunilor pentru un grup de grup pe baza. Conţinutul de filtrare a construit în el este bun, dar şi va bloca site-urile în funcţie de ceea ce vrei blocate.

De asemenea, este bună pentru că nu există nici o modalitate de a evita aceasta, nu se poate obţine de pe Internet fără autentificare cu el la nivel local, spre deosebire de sistemele de monitorizare.

Sunt destul de sigur ca de asemenea, păstrează jurnale de exact ce pagini de utilizatori au vizitat, astfel încât să puteţi verifica faptul că, dacă este necesar.

Dacă este prea scump sau nu ceea ce esti, după ce aţi putea să căutaţi un Linux bazate pe firewall / proxy.

SmoothWall vine în minte prima şi a mea personală este preferat allthough există altele disponibile.

Există o mulţime de addins a putea pune în partea de sus a SmoothWall ca DansGuardian care va filtra dodgey / site-urile web nedorite, dar nu este la fel de plug and play ca Wingate, şi nu la fel de bun la autentificarea utilizatorului. Desi eu sunt sigur ca sunt addons că va obţine acelaşi functionaity din asta ca Wingate.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.