![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Buna, am sa configuram internet pentru o şcoală şi de utilizatorii vor avea individuale de Log on. Există o modalitate de înregistrare a ceea ce se uita la ei pe internet, blocarea site-uri şi de conţinut, şi conectarea la ora la care a fost accesate de catre utilizator. Există o mulţime de software-ul pe acolo, dar ar dori să fie indicat în direcţia cea bună.
Mulţumesc |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Un fir de pe acelaşi subiect va rog.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Wingate
Esti, probabil, o să vrea un fel de server proxy pentru a gestiona totul merge afară şi provenind inch Ce este ceea ce este Wingate.
|
|
|||
|
|||
|
Puteţi cumpăra keylogging a software-ului sau a descărca gratuit cele dar sunt limitate în ceea ce ei record. Este ceea ce mi vechi făcut şcoală
|
|
|
|||
|
|||
|
Vă mulţumim pentru răspunsurile. Voi privi în Wingate opţiune şi keylogging. Nu vom lăsa să ştii cum merge treaba.
Ne pare rău pentru întârziere răspuns. Oprit de lucru de pe o zi de luni. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am folosit-o înainte de tineret pentru un club si a mers foarte bine. Este folosit, de asemenea, la şcoala mea. Din cauza modului în care este instituit este că tot de la internet în vine prin ea. Ea trebuie să se execute pe propria cutie. Ori de câte ori nything cere ceva pe internet, va încerca să le autentifica. Dacă acestea nu sunt autentificate allready va da-le un pop-up de tip într-un nume de utilizator şi parola. Apoi, la care au acces în funcţie de ceea ce sunt drepturile lor. Puteţi avea diferite grupuri de utilizatori şi definirea permisiunilor pentru un grup de grup pe baza. Conţinutul de filtrare a construit în el este bun, dar şi va bloca site-urile în funcţie de ceea ce vrei blocate. De asemenea, este bună pentru că nu există nici o modalitate de a evita aceasta, nu se poate obţine de pe Internet fără autentificare cu el la nivel local, spre deosebire de sistemele de monitorizare. Sunt destul de sigur ca de asemenea, păstrează jurnale de exact ce pagini de utilizatori au vizitat, astfel încât să puteţi verifica faptul că, dacă este necesar. Dacă este prea scump sau nu ceea ce esti, după ce aţi putea să căutaţi un Linux bazate pe firewall / proxy. SmoothWall vine în minte prima şi a mea personală este preferat allthough există altele disponibile. Există o mulţime de addins a putea pune în partea de sus a SmoothWall ca DansGuardian care va filtra dodgey / site-urile web nedorite, dar nu este la fel de plug and play ca Wingate, şi nu la fel de bun la autentificarea utilizatorului. Desi eu sunt sigur ca sunt addons că va obţine acelaşi functionaity din asta ca Wingate.